2789
عنوان

شوهرم

161 بازدید | 12 پست

بچها امشب جایی استنداپ کمدی بودیم بذ یکی از کارکترش ک اومد یهو خندم گرف گفتم وای شبیه دوس دختر فلانیه 

یهو شوهرم  حالا خواهرش اینا همه اونجا بودن برگشت ب اصطلاح خودش اروم گفت این حرفو نزن زشته   ب من تذکر داد  یعنی جوری اخم کرده بود خندم تو دهنم خشک شد خیلی ناراحت شدم من اصلا فقط شوخی کردم ی لحظه بد تو ماشین بش گفتم چرا این کارو کردی تو ب خاطر اون دختره  ب من حرف زذی   تو از ی دختر معلوم نیس کی دفاع کردی تو ک دفاع کردن بلدی چرا خونوادت پیشت ب من حرف میزدن توهین میکردن  هیچی نگفتی برگشت گفت اون موقع دوس نداشتم  صلاح ندونستم  

بعدش محکم موهامو کشید پرت کرد سرمو اون ور  دیگع هیچی نگفتم تا اومدیم خونه  رفتم جامو عمض کردم  چند بار اومد گفت بیا سر جات  نرفتم 

بچها  دلم خیلی ناراحته خیلی پر نمیدونم چی کار کنم   

چه وحشیه احمق

میزدی تو دهنش میگفتی خودتم شبیه اینی یه خری گاوی اشاره میکردی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر ببخشید چه شوهر بی شعوریدرست کار شما زیاد خوب نبود(خودم از این کارا می کنم🤣)ولی شوهرت خیلی خ ...

من فقط ی لحظه اون کارکتر شبیه شده بود خندم گرف با خنده گفتم فقط ی احظه اونم ب شوهرم