2789
عنوان

روزای اول

38 بازدید | 3 پست

شما روزای اولی که وارد یه محیطی میشید که هیچکس رو نمیشناسید ولی اونا همه باهم دوستن و همو میشناسن شروع میکنن حرف زدن واکنش شما چیه؟! شماهم حرف میزدنید تو بحث شرکت میکنید یا نه؟ (کلاسای دانشگاه و محیطای اینجوری که قراره یه مدت طولانی همکلاسیشون باشی و دوست داری دوست پیدا کنی!!!!) 

واکنشتون چیه؟ میشه کمکم کنید🥲

تا کسی نیاد سمتم برای ارتباط گرفتن یا نظرمو نپرسه من حرف نمیزنم و پیش قدم نمیشم، به خاطر درونگراییمم هست

تاروت پندآموز و خودشناسی در روبیکا کانال binandenur ✨به تااروت علاقه داری؟ میخوایی خودتو بهتر بشناسی؟ خودشناسی ، رشد و توسعه فردی و روشنگری برات مهمه؟ کانال binandenur رو در روبیکا دنبال کن ✨

تا کسی نیاد سمتم برای ارتباط گرفتن یا نظرمو نپرسه من حرف نمیزنم و پیش قدم نمیشم، به خاطر درونگراییمم ...

مثلا ازم یه سری سوالات ریز میپرسیدن مثلا تو تازه اومدی یا چقدر شبیه فلان بازیگری یا .... 

منم جوابان کوتاه بود 

بعدش خودشون شروع میکردن حرف زدم تو موضوعات خودشون منم اکثرا ساکت بودم بعضی وقتا وسطشون یه چیزی میگفتم ! نمیدونم کارم درست بوده یا نه 

خیلی رابطه اجتماعیم ضعیفه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا ازم یه سری سوالات ریز میپرسیدن مثلا تو تازه اومدی یا چقدر شبیه فلان بازیگری یا .... منم جوابان ...

هر چیزی نیاز به تمرین داره برای خوب شدن، به نظرم خوب پیش رفتی، ازین به بعدم تمرین کن اگر میخوایی روابط اجتماعیت قوی بشه، از تمرین و آزمون و خطا نترس، دوست هستن دیگه یه مدت هستن بعدش دیگه ممکنه اصلا نبینیشون، روی اعتماد به نفست کار کن

تاروت پندآموز و خودشناسی در روبیکا کانال binandenur ✨به تااروت علاقه داری؟ میخوایی خودتو بهتر بشناسی؟ خودشناسی ، رشد و توسعه فردی و روشنگری برات مهمه؟ کانال binandenur رو در روبیکا دنبال کن ✨