من که کار مفیدی نکردمممممم، تا ۱/۳۰ خوابیدم ، بعدش سریال دیدم تا غروب و خوراکی خوردم ، غروب با مادرم رفتم پیاده روی و برگشتیم شام پختم ، مهمون اومد تا آخر شب بعدش تا الان رفتم چند تا جوراب و چندتا پیراهن که باید با دست میشستم رو شستم و مسواک زدم الانم اووومدم نی نی سایت 😍😂
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️
صبح ساعت ۱۱ بیدار شدم یک نهار واسه بچه ها گذاشتم ونهارشون دادم رتخت خواب ها را جمع کردم وخونه مرتب کردم وچون خیلی گلوی و گوشم درد می کرد تو اتاق تا ۶ خوابیدم بیدارشدم دیدم حالم خیلی بد پاشدم رفتم دکتر یک سرم زدم بعد باهم رفتیم حرم نفری یک پیراشکی خوردیم یک دمپایی واسه دخترم خریدم امدیم خونه پسرم حموم بردم لباس ها را انداختم لباسشویی اصافه نهار گرم کردیم خوردیم رخت خواب ها را پهن کردم بچه ها خوابید ولی من همچنان گوشم درد می کنه