2777
2789

اموکسی سیلینو شربت اسمش یادم‌رفته از یبوست جلوگیری میکنه مادر دختر اگه بتونه میبره خونش‌نگه آری می‌کنه اگه نه میاد خونه دخترش نگهداری میکنه اگه بچه‌دوم به بعد باعش دیکه مستقیم‌میره خونه خودش زائو هیج کس‌مراقبت نیمکنه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم اینه که مادر یا مادر شوهر ، ولی بیشتر وظیفه ی مادره اگه نباشه منت می‌ذارن ، رسم ما این که بیشتر آبگوشت میخورن و گوشت چایی ادویه ای، کاچی و همه ی غذاها با روغن محلی زرد پخته میشه 

رسم اینه که مادر یا مادر شوهر ، ولی بیشتر وظیفه ی مادره اگه نباشه منت می‌ذارن ، رسم ما این که بیشتر ...

اره منم مامانم میاد. ولی امشب شوهرم میگف وسایل بگیریم مهمون میاد برای شام یا ناهار😕منم گفتم مامانم نمیتونه هم از من مراقبت کنه هم بچه هم برا خانواده تو غذا بپزه

اموکسی سیلینو شربت اسمش یادم‌رفته از یبوست جلوگیری میکنه مادر دختر اگه بتونه میبره خونش‌نگه آری می‌ک ...

نه بچه اولمه میرم خونه خودم. مامانم میاد. مهمان برای شام یا ناهار میاد؟! 

من رفتم خونه مادرشوهرم که مهموناشون بیان اونحابعد ده روزم بود

من تاحالا فامیلا شوهرم نیومدن خونم. برای فوضولی میخان یبارم که شده بیان جهیزیه و سیسمونیمو ببینن. وگرنه منم همین کارو میکرد