2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی

113 بازدید | 11 پست

خیلی نیاز به راهنماییتون دارم  

اگر یه نفر همسرش زیاد فیلم های 🚫 ببینه و از زنش هم به خاطر شرایط کارش دور باشه وقتیم بهش میرسه یا رابطه نداشته باشه یا کم اما اصلا خیانتکار نباشه باید چیکار کرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید منتظر خیانت بود دیگهکم کماتفاق میوفتهیا کارشو خوب بلده

خیلی آدم باهوشیه ولی واقعا خانواده دوست اصلا هیشکی باورش نمیشه که اینجوری باشه خودمم از چک کردن موبایلش فهمیدم نمی فهمم چیکار کنم 

خیلی آدم باهوشیه ولی واقعا خانواده دوست اصلا هیشکی باورش نمیشه که اینجوری باشه خودمم از چک کردن موبا ...

شاید کمبودی حس میکنه 

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

فکر نمیکنم تنها جایی که کم گذاشتم زود رنجیم بود جز اون هیچی …..

این زود رنجی چقدر تکرار میشه

مثلا هفته چن بار؟

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

این زود رنجی چقدر تکرار میشهمثلا هفته چن بار؟

نمیتونم دروغ بگم 

هر هفته هروقت از سر کار برمیگرده دعوا داریم یعنی من الکی باهاش بحث میکنم و براش عادی شده  ولی فکر نمیکنم به خاطر این بخواد بهم خیانت کنه یا این رفتار اولاش می گفتم چرا میبینی می گفت همکارام با گوشیم سرچ میزنن ولی هر هفته که میاد توی سرچش هست و این عادی نیست 

نمیتونم دروغ بگم هر هفته هروقت از سر کار برمیگرده دعوا داریم یعنی من الکی باهاش بحث میکنم و براش عاد ...

نه

مردا یه جایی میبرن 

میشکنن از بحث ، منزوی میشن

تنها راه کمک دلگرمی و انتظار زیاد نداشتنه

از طرف شما خیلی نمیشه توضیح داد در چت عمومی امیدوارم متوجه منظورم بشید

نمیتونم دروغ بگم هر هفته هروقت از سر کار برمیگرده دعوا داریم یعنی من الکی باهاش بحث میکنم و براش عاد ...

این موضوع رو بروش نیارید خیلی بهتره