2777
2789
عنوان

نشخوار فکری

143 بازدید | 13 پست

خانما من وسواس فکری دارم موقع اقدام ب بارداری تو گوشی بودم ی لحظه چشمم خورد ب برادر فامیلمون ک یکمم شیرین عقله فوت شده خانوادش استوری کرده بودن اشکال نداره چشمم خورد بهش؟؟؟خیلی نشخوار فکری بده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه .منه تباه یه عکس دختر زیبا گذاشته بودم بگ‌کراند گوشیم هی اونو نگا میکردم خوشگل شه دخترم😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

گلم انشالله خداوند فرزندی صالح سالم و زیبا و عاقبت به خیر به شما عنایت کنن نگران نباش

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

میگم مشکل نداره چشمم خورده ب طرف؟

نہ عامو مشکل چی عزیزم 

اون  اسپرم و تخمک کہ بچی میسازہ نہ دید شما روی ی عکس 

منم نوشخوار فکری دارم درکت میکنم چقدر بدہ باعث میشہ ی وقت ھای خنگ ادم بہ نظر بیاد 

نہ عامو مشکل چی عزیزم اون اسپرم و تخمک کہ بچی میسازہ نہ دید شما روی ی عکس منم نوشخوار فکری دارم درک ...

وای چ خوبه ک شما درکم میکنی بدترین چیزه وسواس فکری من الان باردارم ولی این وسواس فکری نمیزارم از ته دلم خوشال باشم انشالله خدا شفامون بده