2777
2789
اره

وااای😍 ماهم یه همکلاسی داشتیم موهاش نارنجی بود😍مژه و ابروهاشم رنگی بود و مشکی نبود 

میگم کنجکاو شدم بدونم توی ژن تون کی موهاش هم رنگ شماست که ازش به ارث بردی؟ 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

همون عسلی اینا همرنگ موهام بشه بد نمیشه؟

ببین عزیزم باید همون رنگ عسلی هم خیلی تیره باشه یجورایی قهوه ای عسلی

چون موهات روشنه و رنگش جیغه رنگ چشمات تیره باشه قشنگتره 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای😍 ماهم یه همکلاسی داشتیم موهاش نارنجی بود😍مژه و ابروهاشم رنگی بود و مشکی نبود میگم کنجکاو شدم ...

من موهام نارنجی قرمزه 😁نارنجی خالی نیستم، مژه و ابروهامم قهوه ای 

اما چشمام حیف تیره تیرس 

کسی همرنگ من نیست تو اطرافیان 

داداشم که مشکی مشکیه 

اما مامانم طلایی بوده بچگیش 

میگن اونایی که تو ژنشون ندارن اگه موقع رابطه مرد مشروب الکی خورده باشه احتمال اینکه بچه نارنجی بشه هم هست 

این عسلیه فکر کردم این تناژ سبزههه من تو ذهنم از عسلی یه چیز مثل کهربایی و زرد بود

کهربایی خیلی خیلی روشنه. به هرکسی نمیاد حتی اگه مو و ابروهاش مشکی باشه

ببین عزیزم باید همون رنگ عسلی هم خیلی تیره باشه یجورایی قهوه ای عسلیچون موهات روشنه و رنگش جیغه رنگ ...

سبز تیره چی؟ 

خیلی بد میشه؟ 

من قبلا فقط آبی تیره گذاشتم خیلی بد و وحشتناک شدم😂

من موهام نارنجی قرمزه 😁نارنجی خالی نیستم، مژه و ابروهامم قهوه ای اما چشمام حیف تیره تیرس کسی همرنگ ...

ای بابا😁 دنبال یه راه درست و اخلاقی  بودم واسه نارنجی شدن رنگ موهای بچه ایندم😂

راستی پیامتو پاک کن کاربریت میترکه چون اسم اونو اوردی زودی پیامتو پاک کن روی سه نقطه بزن

سبز تیره چی؟ خیلی بد میشه؟ من قبلا فقط آبی تیره گذاشتم خیلی بد و وحشتناک شدم😂

بنظرم جالب نمیشه