2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خانم.بله من سه دوره دارم میخورم.دوره اول که خوردم بعدش رفتم سونو باید برید ببینن سایز فولیکولاتون چجوره.اگه یه سایز مشخصی باشه به بالا باشه امپول میده دکتر بهتون.کلا سه دوره میگن فقط دکترا باید بخورن.خلاصه قرصو دکتر بهتون داده یا تجویز خودتونو؟من اینجور بود که یه دوره خوردم سونو واژینال رفتم.سایز فولیکولام خیلی کم بود که حتی دکترم امپول نداد.گفت دو دوره دیگه هم بخور دوره سوم خوردم ببینیم خدا چی مبخواد.بازم نظر منخ دقیق نمیدونم خاانمی

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما
من خوردم چرا از سه پری تا ۷ پری شبی ۴ تا  روز ۱۲ پری هم سونو فولی دادم که اگه فولی مناسب باشه ...

شبی چهارتا دونه قرص میخوردین؟؟؟؟؟؟

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما

آمپول الزامی نیست اما  مهمولا وقتی قرص تجویز میشه سونو هم انجام میشه تا تاثیرش رو توی بدن شما ببینن و اگه نیاز بود آمپول تجویز میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
من.۸ . ۷ دوره خوردم

وای من دوره سومه میخورم شبی دوتا واقعا سردرد و حالت تهوع دیوونم کرد بخدا.خدا صبرتون بده.نتیجه هم گرفتین؟؟؟

بله تازه به همراه اچ ام جی که از ۸ تا ۱۱ پری تزریق میکردم و بعدش به اچ سی جی ختم میشد با همین روش با ...

خدا رو شکر سایز فولیکولاتون بالا نمیرفت؟؟؟؟

خدا رو شکر سایز فولیکولاتون بالا نمیرفت؟؟؟؟

چرا هرسری فولی خوب داشتم ۱۷. ۱۸ . ۲۰ ولی نمیشد تا دوره ی اخر که شکرخدا گرفت 

البته دکترم گفته بود این اخرین دورس دفعه ی بعد میفرستاد  آ یو ای که شکر خدا نتیجه گرفتم 

عوارص که داره ولی شیرینش زیاده من هرسری درد تخمدان داشتم فجیع ولی راحتشدم 

دوستان سلام من روز۱۴ پریم۲تاhcgزدم ۹روز بعدش بی بی چکم مثبت شد ولی آزم منفی شد امروز نهایت فردا تاریخ پریم هست دردسینه و کمر دارم اما پری هنوز نشدم.ممکنه آزم زود داده باشم والان باردار باشم؟

سلام خانم.بله من سه دوره دارم میخورم.دوره اول که خوردم بعدش رفتم سونو باید برید ببینن سایز فولیکولات ...

من دکتری که تحت نظرش بودم نداد یه خانوم دکتر دیگه که من تو محل کارم باهاش دراین مورد صحبت کردم این قرص به من داد ولی از سونو به من چیزی نگفت.  اگه حتما باید سونو بشم که برم پیش دکتر خودم چون امشب قرص تموم میشه 

روز چندم پریودم باید برم؟