2777
2789
عنوان

آنهههههه

315 بازدید | 19 پست

پسرت نیومده هنو بغلت؟🥺

الان ت ی تاپیکی آنلاین بود گف هنو ۲ سانته فردا هم امپول فشار میزنن

واییی نههه🤕

آنه بیا ک معروف شدی همه جا شدی توو

خدا بده ب ماهم شاانس😂😭

تگ نمیشه اگ میتونید تگش کنید

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

وای این طفلی رو تا کی میخواین زجر بدن .بسه دیگه .اینجا فقط یروز صبر میکنن بعدش زود سز میشه

وایی خدا لعنتشون‌ کنه🥲

شوهرش اگ زیر میزی چیزی بده فک کنم ببرنش سز

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دو روز پیش آنه داره میزاد 

ما زاییدیم ولی این نزایید 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

انقد اسمشو میارین ک میترکونن پیجشو

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

از دو روز پیش آنه داره میزاد ما زاییدیم ولی این نزایید

بخداااا🤣

وایی خدا لعنتشون‌ کنه🥲شوهرش اگ زیر میزی چیزی بده فک کنم ببرنش سز

نیازی ب زیر میزی نیست بابا .دوتا داد بزنه بگه میرم با پلیس میام یا شکایت میکنم میترسن زود عملش میکنن .اما شوهرش هم خیلی بیخیاله

چیشدع

۴۲ هفته هس بیچاره رو دارن زجر میدم دهانه رحمش باز نمیشه نمی‌برند سزارین 🥺🥺 تاپیکش ت پربازدیده

آخرشم بچش روز تولد من به دنیا میاد😂

کی بدنیا اومدی😀

کی بدنیا اومدی😀

حس ششمت میگه کی بهم پیام میده؟؟ 

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

اگر معروف شده بود ک من میشناختمش ب این ک مدام فعالم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

حس ششمت میگه کی بهم پیام میده؟؟

یکم طول میکشه

یکم طول میکشه

به نظرت چند سالگی ازدواج میکنم 😂

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄