من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من از شهرستان باید برم تهران. ادرسارو بلد نیستم.بنظرتون بهترین مکان ها کجان برای این کار؟
ببین هر محله یه بازار میوه تره بار بزرگ داره که حتما از این لبنیات سنتیا هم توش هست کنار اون چیزای دیگه ی سنتی هم میفروشن. ولی نمیدونم روال فروششون چطوره میتونی از طریق گوگل محله هارو نگاه کنی، اونایی که مغازه های سنتی بود زنگ بزنی از قبل بپرسی اگه اوکی داد بری، اگه نه که بازار تهران به نظرم همه چی فروش میره و جمعه بازار ها.
از کدوم شهرستانید، تهران کار یکی دو روز نیست تو ترافیکش به چندتا جا نمیشه رسید. اگه خیلی هممحلش خفن باشه شاید اون نونو نخرن اگه ندونن کی پخته و چطور ولی محله های دیگه معمولی زود میخرن مخصوصا سمت بازار تهران که اونجا خیلی مغازه داره.