2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 22 پست
ببین من خودم ب شخصه فست فود بیشتر میپسندم و موقعی ک میرم بیرون رستوران نمیرم اصلایا میرم مثلا سوخاری ...

آره ما هم بیشتر فست فودی میریم خانواده خودم. 

با اینم ی بار فست فود رفتیم ناهار 

نه تازه م نیس از اواسط بهار 

نمیدونم والا، خساست خوب نیس، احتمال میدم از بی تجربگی و نابلدی ش باشه، ولی خب اینم اذیت م میکنه، خصوصا که خودمم رودار و روباز نیستم،خصوصا تو موارد این چنینی (غذا و...)، اینکه طرف ت پخته و بلد باشه، تو بعنوان ی دختر حس بهتر و راحت تری داری

آره ما هم بیشتر فست فودی میریم خانواده خودم. با اینم ی بار فست فود رفتیم ناهار نه تازه م نیس از اواس ...

خب ببین تو بایدبدونی برای یه کارمند سخته برای یه بیرون رفتن یک،یک و نیم خرج کنه و اگر نمیتونی کنار بیای همین الان جداشی بهتره

اونم خودشو در آستانه ی ازدواج میبینه مطمئنا یکم حساس تر شده و قصد داره پول جمع کنه

اینکه خسیس نباشه رو میتونی یه مدل دیگه هم بفهمی🤔مثلا بگو تو کارتی ک رمز دوم دارم پول نیست میتونی فلان خرید اینترنتی رو برام حساب کنی تا بعدا برگردونم بهت؟

درموقعیت پول خرج کردن قرارش بده ببین چقدر مقاومت میکنه😹بهرحال مهمه ک خسیس نباشه پس رو نداری رو بذار کنار

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب پس یبار پیش قدم شو خودتمثلا بگو بریم پیاده روی آخرش بریم شام مهمون منبنظرم اگر میری کافه دیگه شام ...

آره این کارم امتحان میکنم 

نه  منم سعی میکنم هزینه ها زیاد نشه براش، خودمم میگم گناه داره، پرخرجی نمیکنم، ی وقتا خودمم حساب میکنم، خدایی م خساستی ازش ندیدم، گاهی هزینه زیادتر م شده ولی موردی نبوده، خرج میکنه 

خب ببین تو بایدبدونی برای یه کارمند سخته برای یه بیرون رفتن یک،یک و نیم خرج کنه و اگر نمیتونی کنار ب ...

آره درسته خصوصا که درآمدش م کمه تقریبا

نمیدونم با این مورد و بعضی چیزای دیگه م باید کنار بیام، کم حرفی، سادگی زیاد، خیلی به دل نبودن، ولی خب پسر خوب و روراستی ، خانواده ش خوبن، اما اونچیزی که میخواستم نه نیس دقیق 

آره درسته، خسیس و فک نمیکنم باشه با چیزایی که تا حالا دیدم ازش

آره درسته خصوصا که درآمدش م کمه تقریبانمیدونم با این مورد و بعضی چیزای دیگه م باید کنار بیام، کم حرف ...

اگر اون چیزی ک میخای نیست و تو زندگی قراره باهاش سختی بیشتری از خونه پدریت بکشی،(بازم تصمیم شخصی خودته)ولی ردش کنی بهتره

عشقو نمیشه گذاشت لای نون خورد

آینده ی خودت و بچه ای ک قراره ب دنیا بیاری مهم تره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اگر اون چیزی ک میخای نیست و تو زندگی قراره باهاش سختی بیشتری از خونه پدریت بکشی،(بازم تصمیم شخصی خود ...

نمیدونم شرایط م در کل بد نیس، ولی خب دختر حساسی م و زندگی سخت میگذره برام (درگیر افسردگی و ی سری مشکلات روانی)

آخه من عاشق ش م نیستم، فقط پسر خوبیِ و آرامش و احتمالا داشته باشم، ولی عشق فک نمیکنم،از نظر مالی آره باید سختی بکشم یکم حداقل،حقوق ش کمه، حالا با ساپورت خانواده م یکم بهتر بشه