vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 عنوان قرص آسنترا 131 بازدید | 16 پست سلام کسی قرص آسنترا خورده برای استرس و اعصاب ؟؟ میخوام بخرم بخورم نمیتونم خودم و کنترل کنم بچه کوچیک دارم سر اونا خالی میکنم ، ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋 1403/07/13 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساکورا۷۰ عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 215 قرص ضد افسردگیه و از دوز کم باید شروع کنی، گیجی و عدم تعادل ممکنه داشته باشی بعدش. بدون مشورت با پزشک نخورمیتونی کلردیازپوکساید بخوری ۵ و ۱۰ داره، یدونه ۵ قبل از خواب بخور، عوارضم نداره ولی زیاده روی نکن
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 بله من میخورمبا تجویز پزشکبچه هم شیر میدم من خودم از داروخونه گرفتم ، هفته اول نصف بخورم خوبه ؟؟ چند بار رفتم دکتر فقط میگن باید قرص اعصاب بخوری ، تاثیر داشته روتون ؟ چاق کننده هست؟ ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 قرص ضد افسردگیه و از دوز کم باید شروع کنی، گیجی و عدم تعادل ممکنه داشته باشی بعدش. بدون مشورت با پزش ... خودم خریدم از داروخونه ، اطرافیان خوردن میگن خیلی بهتر از قرص های دیگه اس ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7575 من خودم از داروخونه گرفتم ، هفته اول نصف بخورم خوبه ؟؟ چند بار رفتم دکتر فقط میگن باید قرص اعصاب بخو ... من که لاغر لاغرم و تاثیری رو وزنم نداشتهروزی نصفی زیاده من از یک چهارم شروع کردمدرضمن بانظر پزشک باشه که تغییراتتو ماهانه اعلام کنی تاریخ عضویتم😅😅
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 من که لاغر لاغرم و تاثیری رو وزنم نداشتهروزی نصفی زیاده من از یک چهارم شروع کردمدرضمن بانظر پزشک باش ... دکتر اعصاب برم ؟؟ یا عمومی هم خوبه ؟ ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 من که لاغر لاغرم و تاثیری رو وزنم نداشتهروزی نصفی زیاده من از یک چهارم شروع کردمدرضمن بانظر پزشک باش ... دکتر اعصاب برم ؟؟ یا عمومی هم خوبه ؟ ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
ساکورا۷۰ عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 215 خودم خریدم از داروخونه ، اطرافیان خوردن میگن خیلی بهتر از قرص های دیگه اس یک چهارمشُ بخور، ولی نمیدونم چندبار در روز حتما بپرس از کسی
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 یک چهارمشُ بخور، ولی نمیدونم چندبار در روز حتما بپرس از کسی ممنونم ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7575 دکتر اعصاب برم ؟؟ یا عمومی هم خوبه ؟ روانپزشک تاریخ عضویتم😅😅
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7575 یک چهارمشُ بخور، ولی نمیدونم چندبار در روز حتما بپرس از کسی فقط یکبار تاریخ عضویتم😅😅
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 روانپزشک 😢اسم روانپزشک میاد وحشت دارم ، این قرص ها وابستگی ندارن ؟؟ فک کنم قطع بشه بدتر بشم ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
aloof عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 408 دکتر اعصاب برم ؟؟ یا عمومی هم خوبه ؟ اعصابهیچوقت به هیچ وجه قرص اعصابو نه خودت سرخود شروع کن نه سرخود قطع کن چون اگر بکنی ممکنه نتیجش بدتر شه حواست باشه
vida_viana مدیر استارتر عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 723 اعصابهیچوقت به هیچ وجه قرص اعصابو نه خودت سرخود شروع کن نه سرخود قطع کن چون اگر بکنی ممکنه نتیجش بدت ... ممنونم ، خریدم قرص و ولی فردا میرم پیش دکتر اعصاب ببینم چقدر و تا کی باید بخورم ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋