2777
2789
عنوان

قرص آسنترا

131 بازدید | 16 پست

سلام کسی قرص آسنترا خورده برای استرس و اعصاب ؟؟ میخوام بخرم بخورم نمیتونم خودم و کنترل کنم بچه کوچیک دارم سر اونا خالی می‌کنم ، 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

قرص ضد افسردگیه و از دوز کم باید شروع کنی، گیجی و عدم تعادل ممکنه داشته باشی بعدش. بدون مشورت با پزشک نخور

میتونی کلردیازپوکساید بخوری ۵ و ۱۰ داره، یدونه ۵ قبل از خواب بخور، عوارضم نداره ولی زیاده روی نکن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله من میخورمبا تجویز پزشکبچه هم شیر میدم

من خودم از داروخونه گرفتم ، هفته اول نصف بخورم خوبه ؟؟ چند بار رفتم دکتر فقط میگن باید قرص اعصاب بخوری ، تاثیر داشته روتون ؟ چاق کننده هست؟ 

قرص ضد افسردگیه و از دوز کم باید شروع کنی، گیجی و عدم تعادل ممکنه داشته باشی بعدش. بدون مشورت با پزش ...

خودم خریدم از داروخونه ،  اطرافیان خوردن میگن خیلی بهتر از قرص های دیگه اس 

من خودم از داروخونه گرفتم ، هفته اول نصف بخورم خوبه ؟؟ چند بار رفتم دکتر فقط میگن باید قرص اعصاب بخو ...

من که لاغر لاغرم و تاثیری رو وزنم نداشته

روزی نصفی زیاده 

من از یک چهارم شروع کردم

درضمن بانظر پزشک باشه که تغییراتتو ماهانه اعلام کنی

تاریخ عضویتم😅😅

من که لاغر لاغرم و تاثیری رو وزنم نداشتهروزی نصفی زیاده من از یک چهارم شروع کردمدرضمن بانظر پزشک باش ...

دکتر اعصاب برم ؟؟ یا عمومی هم خوبه ؟ 

من که لاغر لاغرم و تاثیری رو وزنم نداشتهروزی نصفی زیاده من از یک چهارم شروع کردمدرضمن بانظر پزشک باش ...

دکتر اعصاب برم ؟؟ یا عمومی هم خوبه ؟ 

اعصابهیچوقت به هیچ وجه قرص اعصابو نه خودت سرخود شروع کن نه سرخود قطع کن چون اگر بکنی ممکنه نتیجش بدت ...

ممنونم ، خریدم  قرص و ولی فردا میرم پیش دکتر اعصاب ببینم چقدر و تا کی باید بخورم