2777
2789

باور دارم...یکبار منو از یه برزخ ده ساله نجات داد....اما گاهی نا امید میشم....و گاهی هم ازش دلگیر میشم...مثل الان..... 

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

باور دارم...یکبار منو از یه برزخ ده ساله نجات داد....اما گاهی نا امید میشم....و گاهی هم ازش دلگیر می ...

از بچگی منطقی بودم و به این چیزا باوری نداشتم و اگه چیزی رو نمی‌شد با علم ثابت کرد قبولش نداشتم چند وقت پیش ز خیلی خیلی ناراحت بودم سر یه موضوعی دیگه نمی‌دونستم چیکار کنم از خدا کمک خواستم اولش فکر کردم موضوع درست شد ولی بعدش دوباره همون شکلی شدچطوری باید بهش باور داشته باشم وقتی هیچ وقت کمکم نمی‌کنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از بچگی منطقی بودم و به این چیزا باوری نداشتم و اگه چیزی رو نمی‌شد با علم ثابت کرد قبولش نداشتم چند ...

همیشه قرار نیست اونجور که تو فکر میکنی کمکت کنه...خودش هم گفته گاهی شما چیزی رو میخواید که به ضررتونه....و گاهی من چیزی بهتون عطا میکنم که به نفعتونه ولی شما فکر میکنید به ضررتونه....چاره ای نیست..... گاهی وقتا بهتره راحت بپذیری اتفاقای زندگی رو .....اینجوری کمتر اذیت میشی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز