2777
2789
عنوان

عشق سابق شوهرم فالوش کرد

1513 بازدید | 59 پست

سلام 

این خانم ار اقوامشونه و دوتا بچه داره

شوهرم نوجوونی عاشقش بود ولی باهاش حرف هم نزده فقط از طریق خواهرش بهش رسونده ک ازش خوشش میاد

این خانمم خواستگار براش میاد زود ازدواج میکنه

خلاصه خانمه شوهرمو فالو کرده بود پارسال منم زدم آنفالو کردن یعنی فالوش لغو شد..حالا امسال شوهرم برا تولدم استوری گذاشته بود این خانم نگاه استوری کرد و لایک و فالو کرد شوهرمو...ولی شوهرم فالوش نکرد..چیکار کنم کاری نکنم شوهرمو آنفالو کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کن 

همسرت چیزی نگفت ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وقتی این خانوم کرم دارد ...😑با عرض معذرت

ب شوهرم گفتم کرم داره وقتی شوهر داره میاد تورو فالو میکنه با اینکه قبلا کاری کردم فالوش هیچ بشه شوهرشم از اقوام شوهرمه و میدونه ... نمیدونم چرا اینجوری میکنه..شوهرم میگه ن منظوری نداره..گفتم من پسر خالم خواستگارم بود صد بار درخواست فالو داد رد کردم حتی پسرای فامیلم درخواستشونو قبول نمیکنم این خانم چطور روش میشه تورو فالو کنه با اینکه میدونه یا من یا تو خوشمون نمیاد از اینکار خب کرم داره حتما 

تا میتونی از خدتون دورش کن ، هیچی از هیچکس بعید نیست معلوم نی چ نقشه ای داره اومده سراغ شوهرت

شوهرم وضع مالیش خیلی خوب شده و تو کل فامیلشون زبانزده..قبلا هیچی نداشت وقتی من باهاش ازدواج کردم..شوهر این خانم وضع مالی خوبی نداره کارگره ..

ب شوهرم گفتم کرم داره وقتی شوهر داره میاد تورو فالو میکنه با اینکه قبلا کاری کردم فالوش هیچ بشه شوهر ...

بنظر من که بعد از چند روز ریموو( حذفش ) کن ...

با شوهرت هم تند حرف نزن ، که روش حساس نشه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️