2777
2789
عنوان

موضوع نی نی....

109 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

صبحه رو به ظهرتون بخیر  

میخوام یه سوال بپرسم و راهنماییمم کنین

من خیلی دوست دارم باردار شم و بچه بیارم شوهرجونمم دوست داره،خییییییلیییی

ولیی فشار اقتصادی رو دوشمونه،خیلی سنگین

اجاره خونه و مغازه من و شوهرمو به زور جور میکنیم،ولی تو خوراک مشکل نداریم،چون هم قانعیم هم کم خرج،کلا خیلی پرتوقع نیستیم هیچکدوم

من این اخیرا خیلی فشار رومه،مامان بابام مشکل دارن،مامانم میخواد طلاق بگیره،بابامم قبول نمیکنه ولی باهمم سازش ندارن،همش حرفا و توقعای ناحق داره،خیلی به مامانم فشار میاره،میترسم خدایی نکرده مامانم دور از جونش مریض شه،اعصابم خیلی خیلللللی خورده،از طرفیم دانشجوام،ترم ۴ م و مترجمی پیام نور میخونم،بنظرتون بچه الان کار درستیه؟

شما بودین جای من چیکار میکردین؟

اینجوری بیشتر فشار روانی روت زیاد میشه ادم تو بارداری کسیو میخاد که مواظبش باشه تو این شرایط بیشتر تنها تر میشی عزیزم برای منم دعا کنید فردا معلوم میشه بعد از 6 سال مامان شدم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم بنظر با اين حجم كار و فشار روحي و درگيري ذهني بچه نيار وقت زياده ... بزار يه موقعي بچه دار بشي كه با تمام وجود بخواي وقتي دنيا اومد از ته دلت از وجودش لذت ببري نه يه گوشه ذهنت و دلت بگي كاش نياورده بودم

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟

عزیزم بزار جو خونتون آروم بشه یه خورده وضعیت مالی هم روی قلتک بیوفته بعد .گرچه بچه روزیشو با خودش میاره

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍

عزیزم بهتره که فعلا به بچه فکر نکنی هم از لحاظ اقتصادی خودتونو بالا بکشین هم تکلیف مامانت روشن شه و به ارامش برسه بچه دار که بشی بیشتر از هر موقع دیگه به مامانت احتیاج داری اونم که تو یه عالمه مشکل نمیتونه همراهیت کنه روحیات مامانت اینطوری بدتر هم میشه یه فکرو خیال دیگه به درداش اضافه میشه بذار موقعی که همه تون از همه لحاظ ارامش دارین بچه دار بشی 

اوووووف.یعنی واقعا تو این شرایط به فکر بچه هم هستی؟؟؟؟اصلا از فکرش بیا بیرون..داغون میشی.بچه داری سخت تر از این حرفهاست.هزینش هم بالاست...۳،۲روز در میون ۲۰ تومان فقط پول شیر خشک میدیم..هفته ای ۳۰ تومان پوشاک..از دکتر رفتن  و مریضی هم نگم بهتره...

بنظرتون با قضیه مامان بابام چیکار میتونم بکنم؟

جیگرم واسه مامانم خونه از طرفی هم دوست ندارم جدا شن،دوتا خواهر دیگه دارم یکیش امسال کنکور داره یکیشم اول دببرستانه،بابام خیلی ادم عصبی و یه دنده و لجباز و زور گوه،ازون مرداست که میگه مرد سالاری باید باشه

خیلی ادم تندیه

فکرم خیلی خیلی درگیره مامانمه،چیکار کنم  

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز