2777
2789
عنوان

نامزدم بهونه گیر شده چیکارش کنم من

413 بازدید | 28 پست

قبلا طوری بودش که حداقل در طول روز بااینکه چقدر هم مشغول باشه ۱ساعت حرف می‌زدیم ولی الان سه روزه ۱۰ دقیقه حرف نزدیک بحث اینکه سرش شلوغه هم نیس با دوستاش اتفاقا بیرون هم میرن بیشتر ساعت هاهم وقتش خالیه. امروز که بعش میگم چندروزه اهمیت نمیدی وقت نمیزاری میگه نباید زیاد حرف بزنیم زده میشیم از همدیگه دوست من با نامزدش خیلی کم حرف میزنع درحالی که کل این ۳روز ده دقیقه خرف نزدیم میگم نگو زده میشیم تو الان خودت زده شدی که داری دوری میکنی بچه نیستم که میگه نشدم ولی بااین کارات میشم میگم اگه دوست داری حرفی نیست گوشی قطع کرد احساس میکنم سروگوشش میجنبه.لطفا راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان اینجوریه و میگه زده میشیم پس بعدا ک عروسی کردید تا اخر عمر قرار شد تو ی خونه باشید همو ببینید و باهم حرف بزنید پس دیگه اون موقع میخاد چی بگه🫣

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

با همه حرف کم میارم با تو زمان ...

اینو نامزدم همیشه بهم میگه

و هر شب باید بهم زنگ بزنه

یه شبم خابش ببره از خستگی صبحش خیلی ناراحت میشه 

میخوام بگم کسی دلش بخواد باهات حرف میزنه

نیازی نیست یادآوریش کنی 

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

عزیزم ببخشید اینجوری میگم ولی کسی که هنوز نامزد هستین میگه از هم زده میشیم وقتی ازدواج کنین که هر روز پیش همین 

بعد ۱ سال چی میگه بهت به نظرت؟ خسته شده ازت و تنهایی میخواد ولی خب نمیشه گفت سر گوشش میجنبه

این رفتارا بیشتر شبیه رفتار و حرف های دوست پسراس یعنی چی که از هم زده میشیم شما قراره یه عمر باهم زن ...

همین وجایی که خانواده من زندگی میکنن وجایی که قرارع بااین آقا زندگی مشترک داشته باشیم هزاران کیلومتر فاصله هست تو شهر غریب هم اینطور کنه دیگه چیکار کنم

همین وجایی که خانواده من زندگی میکنن وجایی که قرارع بااین آقا زندگی مشترک داشته باشیم هزاران کیلومتر ...

عزیزم بنظرم بیشترفکر کن  

بعدم داخل شهرخودتون مثل این پیدا نمیشد که داری میری هزارکیلومتر اونورتر !!!