2777
2789
حتما برو دکتر پوست . ممکنه ازش نمونه برداری کنن ببینن چیه.ممکنه مورفه آ یا بیماریهای پوستی دیگه باش ...

انه بستگی داره فکر کنم وقتی شدت پیدا نکنه و خارش نباشه بیماری نباشه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتم دکتر دارو داد خوب نشد.

نگفت واسه چیه؟من شنیدم کلینیک ها لیزری چیزی میکنن کم کم رنگش روشن میشه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

زیاد نشده چند ساله تو کمرتون؟ یا جای دیگه بیاد؟عکسشو ندارین؟

ن همون مقداری ک بود مونده جای دیگه هم دوباره این شکلی نشده

نه ازش عکس ندارم 

نمیدونم من اصلا دکتر هم نرفتم ...

چند سالتونه شما؟من بیست و یک سالمه از دو سال پیش ایجاد شده لک، اولش خارش شدید پیدا کرد اون قسمت از کمرم اونقد خارونده بودم خون میومد،بعد لک شده بود منم توجه نکردم اصلا.بعد دوسال به صورت اتفاقی تو همین سایت این بیماری رو دیدم فهمیدم منم دارم. الان می خواستم تجربه دیگران رو بدونم.

چند سالتونه شما؟من بیست و یک سالمه از دو سال پیش ایجاد شده لک، اولش خارش شدید پیدا کرد اون قسمت از ک ...

۱۸ سالمه

من فک کنم از ۱۴ ۱۳ سالگی اینجوری شد ولی از اولش خارش هم نداشت حتی اصلا. انگار ک هیچی نباشه فقط لک شده . واسه همون پیگیری نکردم ک پاشم برم دکتر .