rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 عنوان خرید جو گیرانه 700 بازدید | 54 پست امروز ب قصد خرید یک رژلب؛ شش تا خریدمدیروز ب قصد خرید ی شال؛ چهار تا خریدم تیر ماه ب قصد گردش ساحلی کلی لباس خرریدم که بی استفاده موندن حس می کنم اصلا خرید کردن دیگ برا من رفع نیاز نیس... فقط میخرررررم... 😐 قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک 1403/07/13 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 ی ست ورزشی خریدم در صورتیکه میدونستم فعلا نمی رسم برم باشگاه فقط چون دوسش داشتم خریدم😐 حتی کفش ستشم خریدم قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
لونا03 عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 5408 مشکل منم هس عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 39504 کاش ازین مشتریا برای من بیاد که فقط بخره دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سارالک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4158 امروز به بهانه خرید یک کیلو سیب کلی هله هوله خریدم، تنها نیستی جوگیری همه جا هست😅 من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 خوش بحالت جیبت کشش داره ببین پولامو جمع میکنم.. بعد یهو خرید میکنم.. ولی وقتایی ک. دانشگاه دارم هیچی تهش نمیمونه قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30458 با خودت پول زیاد از خونه بیرون نبرکارتی که توش پول هست نبرمحدود ببر که محدود هم خرج کنی(از بین تمام این مثالایی هم که زدی سر اون شش تا رژ لب مقداری برگام ریخت😅 من شیش تا رژ بخرم، ۱۰۰ سال هم عمر کنم نمی تونم همشونو تموم کنم!) I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 نمیخوای بدون من قابلتو ندارن وقت خرررید ذوووووقی میشم هی میخررم بعدم تا مدتها ذوقشونو دارم اگر بقیه برام زهرش نکنناما خب واقعا ضروری نیستن قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 با خودت پول زیاد از خونه بیرون نبرکارتی که توش پول هست نبرمحدود ببر که محدود هم خرج کنی(از بین تمام ... همش قشنگه خب همشو. با هم استفاده می کنم😂😮💨😍😭اینترنتی میخرم قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 با خودت پول زیاد از خونه بیرون نبرکارتی که توش پول هست نبرمحدود ببر که محدود هم خرج کنی(از بین تمام ... ولی من فک کنم تو سال اگر مداوم از ی رژ استفاده کنم تموم شه قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک