2789
عنوان

نامزد گیر بده

145 بازدید | 16 پست

سلامم

من ۶ ماهه نامزد کردم با کسی که از دور میشناختمش  

الان حس میکنم خیلی گیر میده

خیلی حساسه رو حجاب و جنس مخالف

منم نه که رعایت نکنم اما مثل اون حساس نیستم و این داره جفتمونو اذیت میکنه

خیلی وقت ها سر مسائلی که بنظر من ارزش بیان کردن هم ندارن دعوای سنگین میکنیم 

از طرفی هم دوسش دارم

بنظرتون چیکار کنمممم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا حدودی میتونه طبیعی باشه ولی خیلی خیلی باید دقت کنی ک شکاک نباشه حتما مشاوره برو بحث یک عمر زند ...

ربطش میده به اسلام ولی من ته دلم حس میکنم شکاکه

خیلی شده دنبالم بیاد ببینه من چیکار میکنم و واقعا از این کارا بدم میاد

حساس به جنس مخالف یعنی چی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حساس به جنس مخالف یعنی چی؟

یعنی مثلا رفتیم بیرون شام همه حواسش به اینه که کی داره منو نگاه میکنه و لذتی از بیرون بودنمون نمیبره 

عکس پروفایل نمیذاره داشته باشم یا میگه با حجاب کامل باشه

حساسه به اینکه همکلاسیم چرا پیام داد و چطوری صحبت کرده باهام

یعنی مثلا رفتیم بیرون شام همه حواسش به اینه که کی داره منو نگاه میکنه و لذتی از بیرون بودنمون نمیبره ...

علاوه بر شما خودشم اذیت میشه مطمینا از این رفتارش حتما راهنماییم کن پیش یه مشاور مناسب

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
علاوه بر شما خودشم اذیت میشه مطمینا از این رفتارش حتما راهنماییم کن پیش یه مشاور مناسب

هیچ مشاوری رو قبول نداره و میگه من عاشقتم که حساسم روت 

خودشم واقعا اذیت میشه اما راه حلش محدود کردن منه و میگه من مذهبیم غیرت دارم مشاورهای الان الکین میگن جدا بشید و راه حلی ندارن واسمون 

هیچ مشاوری رو قبول نداره و میگه من عاشقتم که حساسم روت خودشم واقعا اذیت میشه اما راه حلش محدود کردن ...

به هیچ عنوان مذهبی ها اینطوری نیستن ایشون شکاکه مریضه روانش تو زندگی متاهلی هم خیلی مشکلات براتون ایجاد می‌کنه یا باید قبول کنه که مریضه و دنبال درمانش باشه یا باید تنها بمونه