2777
2789
عنوان

اومدیم جایی😐مامانم اذیتم میکنه

351 بازدید | 25 پست

وقتی اومدیم از در بیرون بیایم جلو دخترای همسایه رید بهم و فحش داد هیچی نگفتم

رفتم در ماشینو باز کنم منتظر بودم داداشمم بیاد سوار بشه ، مامانم باز سرم داد زد فحش داد چیزی نگفتم

تو ماشین داشت منو فحش میداد الکی الکی😐

بازم هیجی نگفتم

از ماشین پیاده شدیم وسایل تو صندوق بود..مامانم سرم داد میزنه فلج برشون دااار😐بعد صندوقو نمیزنه

انگار مریضه امروز

خلاصه خونه فامیلیم شام..برامون چای اوردن ،منتظر بودم سرد شه بخورم ، از جلوم برداشت داد به پسر اونا..منم با ملایمت(ادم خیلی عصبی هستم خیلی سریع عصبی میشم اما الان دارم رو مشکلم کار میکنم که خودمو کنترل کنم)با ملایمت اما جدی بهش گفتم ، چای منو چرا دادی اون؟میخواستم خودم بخورم..اون پسره هم شنید ، بعد بابام گفت اشکال نداره یکی بریز..بعد مامانم گفت ای وای میخواستی😐 منم گفتم خب قبلش میپرسیدی ببینم میخوام یا نه ، اره میخواستم..بعدم دوباره برام چای اوردن

اما بهم بر خورد😐یه ذره ارزش و احترام برای من قائل نیست...بعد میگن چرا عصبی میشی💔💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتو بخون آروم بشی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

منم خیلی عصبیم همشم بخاطر ادمای سمی اطرافمونه بخصوص خانواده 

خیلی دوست دارم خودمو کنترل کنم اما نمیتونم تا جیغ نزنم سر طرف آروم نمی‌گیرم تا چند روز تو مخمه

این کاربری دست دو نفره ))
بقیه مواقع خوبن؟

تقریباا

اما تو جمع همچین حرکاتی میزنه خوراکی منو میده بقیه ،منم سریع بهش میگم میخواستم بخورم..بازم تکرار میکنه و بااار

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»