2777
2789

من واقعا عجیب بودم 

کاهو رو با برگ گل رز قشنگ میشستمم

با یکم لیمو و یکوچولو نمک میخورم عاشقش بودم توی بارداری

با اینکه قبل بارداریم اصلا تست نکرده بودم یهو دیدم توی گوشی دلم به شدت خواست خوردم خوشم اومد 

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق نون پنیر خامه ای با گوجه خیلی خیلی شور بودم هنوزم میخورم مزه بهشت میده برام 😂

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

سیرخام 

یه گیاه محلی هست تو کوهای اطراف شهرمون رشد میکنه میچینن مث بورانی میپزن خییییلی بوی گندی میده واقعا بو چس میده😁من قبل بارداریم بوش میومد عوق میزدم تو بارداری ولی ویارم بود😂

جوشت قرمزم ازش متنفر بودم خصوصا باز گوسفند توبارداری کله پاچه ویار میکردم هر جمعه سرصب کله پزی بودم🥲

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

وای یادم افتاد.

دختر اولم پفک مینو یعنی شوهرم تو برف میرفت برام میخرید.

دختر دومم پرتغال یعنی عاشقش بودما

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

پسر اولم سیب زرد روزی یه کیلو میخوردم شوهرم سبدی می خرید پسر دومم ترشی شوهرم میرفت سرکار میرفتم میشستم کنار دبه توحیاط میخوردم حالم که بد میشد پامیشدم میرفتم اب قند میخوردم شوهرم درحال خوردن مچ ماگرفت برد گذاشت خانه مامانم