2777
2789

سلام عزیزیم .شما سابقه خانوادگی داشتی تو این مورد هم خانواده خودت و هم همسر ؟ ازدواجتون فامیلی نبوده؟ این موارد تاثیر داره اگر جواب مثبت باشه من الان رفتم برات جستجو کردم دکتر نوشته بود تشخیص زود هنگام خیلی میتونه موثر باشه و حتما باید سی تی اسکن و یا ام ای آر انجام بشه تا بتونن نظر قطعی بدن .نگران نباش و توکلت به خدا باشه انشاالله به حق مهربونی خدا مشکلت حل میشه خیلی زود.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزیم .شما سابقه خانوادگی داشتی تو این مورد هم خانواده خودت و هم همسر ؟ ازدواجتون فامیلی نبوده ...

سی تی اسکن و فوق تخصص و مغز اعصاب نتونست براشکاری بکنه.دریغ از یدونه قرص.اره فامیل هستیم .میدونی غلط زدن و خندیدن و شناخن افراد و.. خوبه فقط سرش تابلو کوچیکه

عزیزیم این یک مشکل ژنتیکی هست ربطی به امواج موبایل نداره برو یه جستجو بکن در موردش مطالب زیادی پیدا ...

اره من هر مطلبی تو نت بود رو خوندم .فک کنم اشعه ایکس امواج موبایل رر هم شامل بشه

واي عزيزم منم مشكل شما رو داشتم. دور سر بچه از اول كه به دنيا اومد يك سانت كوچك بود. بعد هم شيردون و درزهاي جمجمه خيلي زود بسته شدن. كارم شده بود هر شب دور سر بچم رو اندازه گرفتن كه ببينيم رشد داشته يا نه. دكتر گفت تا 17 ماهگي اگه رشد داشته باشه ديگه مشكلي پيش نمياد. اين قدر گريه كردم.  دكتراي متخصص مي گفتن مشكلي نست.  خدا از پرستارا نگذره هر كدوم مي ديدن مي گفتن اين چرا دور سرش كمه. هي دكتره مي گفت بابا حركاتش طبيعي نوار مغزش خوبه ولي ديگه براي خودم وسواس شده بود

سی تی اسکن و فوق تخصص و مغز اعصاب نتونست براشکاری بکنه.دریغ از یدونه قرص.اره فامیل هستیم .میدونی غلط ...

اینستا داری؟ یه خانمی تو اینستا هست دخترش اینجوریه. اسمش الهامه صالحیه. بچش از نظر ذهنی نرماله ولی ظاهرن سرش خیلی کوچیکه. اسم دخترش یاس هست. 

اینم : https://www.instagram.com/elham.selahi/?hl=en لینکه پیجش

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
اره من هر مطلبی تو نت بود رو خوندم .فک کنم اشعه ایکس امواج موبایل رر هم شامل بشه

نه بابا وگرنه الان همه بچه هاشون مشکل داشت.از موبایل نیس.

حالا اشعه ایکس خیلی خطرناکه ولی موبایل و وای فای که همه جا هست موبایل و پارازیت ها فقط ممکنه باعث سقط یا حالگی پوچ توی ماه های اول بشه همین.

این به خاطر فامیل بودنتونه عزیزم و مشکل ژنتیکه.

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

ولي مورد ماها فرق داره. نهايت اينكه جمجمه كوچيك بود و جاي مغز تنگ عمل مي كنن بين شيارهاي جمجمعه پروتز مي ذارن و مشكلي پيش نمياد. ببخشيد زياد جرف زدم. مطمئنم كوچولوي شما هم مشكلي نداره

واي عزيزم منم مكشل شما رو داشتم. دور سر بچه از اول كه به دنيا اومد يك سانت كوچك بود. بعد هم قشيردون ...

الان بچه ات چند وقتشه؟خوبه خوبه؟؟میتونی از نمدار دور سرش رو کارت رشدش عکس بفرینی برام؟تورا خدا بفرست

عزيزم الان سركارم متاسفانه. الان سه سالشه و نرمال نرمال. اگه بدوني چقدر مقاله در اين باره خوندم. حتي يه ماه ديدم رشد نداشته از يك سايت پزشكي سوال كردم گفت نگران نباشيد اگر دو ماه يكبار شد و رشد نداشت جاي سوال و شك هست