2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهداشت میگه خودمم با چشم خودم دارم میبینم

واقعا موضوعه ناراحت کننده ای هست. کدوم شهرید؟ حتما پیشه یه متخصصه مغز و اعصابه کودکان ببریدش. بدون MRI نمیشه تشخیص 100 درصد داد

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
مامان تنها مرسی عزیزم.یعنی بزنم رو قسمت آبی رنگ؟؟

بله عزیزم. رو کلمه اینجا و ایشون کلیک کنید

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

عزیزم توی غربالگریا مشخص نشده بود؟

خب وقتی گفتن ناهنجاری نداره خب حتما خوبه دیگه عزیزم توکلت به خدا باشه.

یادمه گفتی پدرشوهرتم سرش یکم کوچیکه

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
درخواست دوستی دادم ولی نمیدونم چطور باید ببینم قب.ل کرد یا نه

نیازی نیست قبول کنه. صفحه رو که باز میکنی یه گزینه تبادل نظر هست. بزن رو اون. لیسته تمامه تاپیکاشو میبینی

بردمش .میگه ناهنجاری نداره ولی مغزش کوچیکه.معلوم نیست چی بشه

انشالا که قابله درمان باشه عزیزم. ولی اگر هم نباشه اشکالی نداره. در هر صورت بچتونه و باید هرجوری که هست قبولش کنید. میدونم خیلی خیلی سخته ولی حتما سعی کنید با بقیه خانواده هایی که این مشکلو دارن در ارتباط باشید تا راحت تر قبول کنید

من تو بارداری بیست و چهارساعته گوشی دستم بود نتم هم روشن یعنی میتونه مشکل بچم از این باشه؟

نه عزیزم. مطمئن باش که تو مقصر نیستی. منم دائم کارم با موبایلو نت بود. ربطی نداره اصلا. من فکر میکنم ژنتیکی باشه. ازدواجتون فامیلی هست؟