sloves مدیر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1975 عنوان بچه ها یه سوال مهمممم | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 56 پست بچه ها بیست میلیون بزارم بانک ماهی چه قدر سود میده ؟ دوس دالم 1396/08/07 | 08:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زيتون_سبز عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 422 میتونی ولی سودت کم میشه در ضمن برداشت پول همون روز امکان پذیر نیست باید نامه درخواست بدیروز بعد پو ... ممنونم دوست عزيز 🌹
sloves مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1975 من شنیدم سود پول اشکال داره چدن کاری برای بدست آودنش نمیکنیم اول بپرس ببین مشکلی نباشه حیفه الکی الک ... اتفاقا شنیدم میگن خونه هایی هم که باوام بانکی میخریم اشکال داره دوس دالم
زيتون_سبز عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 422 میشه ولی دو سه روز قبل باید بهشون بگی تا برات آماده کنن هر قدر بخوای، چون حساب سپرده نیست و اوراقه م ... اوكي مرسي عزيزم
sloves مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1975 بچه ها یعنی بانک های ما اسلامی نیستن مگه ؟ دوس دالم
زینب_خانوووم عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 164 اتفاقا شنیدم میگن خونه هایی هم که باوام بانکی میخریم اشکال داره منم شنیدم آخه بهره زیاد میگیرن.واقعا بانک های ما اسلامی نیستن من ک حاضرم ازفقر و گرسنگی بمیرم ولی ب این بانکها رونزنم تنهایی گاهی وقتا تقدیر ما نیست؛ترجیح ماست . . .
sloves مدیر استارتر عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1975 منم شنیدم آخه بهره زیاد میگیرن.واقعا بانک های ما اسلامی نیستن من ک حاضرم ازفقر و گرسنگی بمیرم ولی ب ... وای من یه بار از یه رییس بانک پرسیدم گفت مثل اینکه پولی که بذارم بانک سود بگیرم اشکال شرعی نداره چون بانک داره روی اون پول کار میکنه ولی خونه با وام بانکی چون بهره های نجومی میگیرن اشکال شرعی دارهوای خاک به سرم دوس دالم
سروین_بانو عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 5030 بچه ها یعنی بانک های ما اسلامی نیستن مگه ؟ نه نیستن خواهر، مگه فکر میکردی هستن؟!!چند ساله مراجع دارن میگن جریمه دیرکرد حرامه اما انگار نه انگار، سود وام دادن شبهه ناکه و ربا حساب میشه. سود سپرده ام چون میگن علی الحساب کلاه شرعیش درسته وگرنه که...در کل این نظام بانکی رو اسلام تایید نمیکنه.
زینب_خانوووم عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 164 وای من یه بار از یه رییس بانک پرسیدم گفت مثل اینکه پولی که بذارم بانک سود بگیرم اشکال شرعی ند ... از رئیس بانک نباید بپرسی از مرجع تقلید باید بپرسی ک همه میگن اشکال داره رئیس بانک ک معلومه میگه اشکال نداره چون ب نفعشونه تنهایی گاهی وقتا تقدیر ما نیست؛ترجیح ماست . . .