2777
2789
عنوان

آرامبخش

190 بازدید | 12 پست

مدتیه به خاطر فشارهای کاری و زندگیم ،متاسفانه خیلی عصبی میشم و یهو با یه بحث کوچیک کنترلمو از دست میدم و عصبی میشم ،دیشب سر نخوردن داروی پسر ۲ ساله م خیلی عصبی شدم و هولش دادم 😥😥واقعا حالم بده و عذاب وجدان دارم ،میخوام آروم باشم ،چیکار کنم؟؟

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

قرآن زیاد بخون. ذکر " الا بذکرالله تطمئن القلوب " هم زیاد بگو.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
قرآن زیاد بخون. ذکر " الا بذکرالله تطمئن القلوب " هم زیاد بگو.

آخه نماز نمیخونم احساس میکنم گفتن ذکر و دعا هم فایده نداره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبگه خودتو کنترل کن . این بچه همه وجودش  رو در داستن تو میبینه  . در ضمن  هرچی عصبیتر بشی انزیمات میرن بالا.  پس  راهی درست رو اول  پیش بگیر.  برو دکتر  تا  اول اروم باشی و بعد کنترل خودتو بچه تو زندگیتو دست بگیری.  

آخه نماز نمیخونم احساس میکنم گفتن ذکر و دعا هم فایده نداره    

خدا ارحم الراحمینه.برو سمتش ببین چه کارها که برات نمی کنه.

دوست نداری نماز بخونی؟ 

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
 خدا ارحم الراحمینه.برو سمتش ببین چه کارها که برات نمی کنه. دوست نداری نماز بخونی؟ 

چرا ،قبلا میخوندم همیشه،ولی انگار سست شدم

چرا ،قبلا میخوندم همیشه،ولی انگار سست شدم

خب عزیزم شاید این موضوع واست تلنگر باشه. نمی خوام دخالت کنم و هر جور خودت راحتی. ولی مطمئنم اگه جای تو بودم ارتباطم و با خدا قوی تر می کردم. قطعا نتیجه شو هم می دیدم.

خب عزیزم شاید این موضوع واست تلنگر باشه. نمی خوام دخالت کنم و هر جور خودت راحتی. ولی مطمئنم اگه جای ...

اره خودمم از صمیم قلبم میدونم

منم همينطوري شدم... به نظرم بهتره بريم دكتر... سر خود دارو نخور... البته پيش يه دكتر خوب برو وگرنه اوضاعت بدتر ميشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
سلام من همینجور یودم چند ماه دارو استفاده کردم‌زیر نظر دکتر خوب بود یکسال پیگیر نشدم دوباره اون حال ...

چه دکتری برم؟