2777
2789
عنوان

چطوری

52 بازدید | 5 پست

چیکار کنم خدا ولم کنه 

دست از سرم بر نمیداره 

زندگیم بچگیمو نابود کرده 💔💔💔🥀🥀

نمیزاره به آرزوهام برسم نمیزاره 

داغون شدم چه گناهی کنم ولم کنه دیگه حتی نگاهمم نکنه ؟ 🥀🥀🥀😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه را خدا کرده؟؟!!

جواب هر کسی رو نباید داد،کسی که همچین نگرشی به خدا و زندگی داره آدم  درستی نیست .کسی که بفکر گناه باشه، کمک خدا رو نخواد....خدا همچین میزاره توی کاسه ش که نفهمه از کجا داره میخوره.شما چرا وقتتونو بزارید جواب بدید.

جواب هر کسی رو نباید داد،کسی که همچین نگرشی به خدا و زندگی داره آدم درستی نیست .کسی که بفکر گناه با ...

اینطوری نیست ایشونم قطعا سختیای زیادی کشیدن منتها ما آداما یاد گرفتیم یکی را پیدا کنیم تقصیرا را بندازیم گردنش 

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

جواب هر کسی رو نباید داد،کسی که همچین نگرشی به خدا و زندگی داره آدم درستی نیست .کسی که بفکر گناه با ...

الهی به حق حضرت زهرا هر چی بلا سر من اومد سر توهم بیاد تک تکش نفرین بهت که فقط بلدی دل بشکونی 

امیدوارم بچت مرده به دنیا بیاد اونوقت میفهمی حسرت خوردن یعنی چی تو چی میدونی من چی کشیدم 

که انقدر راحت قضاوت میکنی منو 

الهی همون خدا بچت ازت بگیره تا بفهمی از دست دادن یعنی چی لعنت بهت

2790
2778
2791
2779
2792