2777
2789
عنوان

خانواده شوهر😳😳😳

2593 بازدید | 215 پست

ازاول نامزدی برام یه قرونم خرج نکردن 1.5سال نامزدموندم یه بارعیدی ندادن طلا که دیگه بهتره حرفشم نزنم.هزارتا خواستگارداشتم شانسم شداین خانواده گدا.شوهرم خوبه ولی رفتارای خانوادش باعث میشه رابطمون خراب شه.رفتن سفرزیارتی برا اولین بار هم رفتنی ازیه شهرکوبیدم رفتم بدرقه شون هم برگشتنی برام هیچی سوغاتی نیاوردن.یدونه عروسم فعلا.نباتوزرشک آوردن شمابودین ناراحت نمیشدین.ازپیششون برگشتنی کلا بغض داشتم اصلا یه کلمه ام باشوهرم حرف نزدم بخدا نه بخاطرسوغاتی بخاطراینکه چقدربراشون بی ارزشم همیشه ام بهم ثابت کردن ولی من بازبیش ازحداحترامشونودارم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

شماباشین چطوری باهاشون برخورد میکنین؟باشوهرتون چی؟من همه ناراحتیمومیریزم سراون.

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بگم‌ چیکارت کنه داشتم میخوابیدم ها تاپیک قوم شوهر میخکوبم میکنه 🤕😤

خودم بخدا خوابم نمیبره

سلام عزيزم اگه احترام ميزاري به خاطر خودت و خونواده ت ميزاري...بخاطر تربيت ر اخلاقت...اينكه سوغاتي بيارن يا نيارن نشون دهنده ي ميزان ارزش گذاري اونا نيست به نظرم..مسايل رو اينقدر سطحي نگاه نكن..

شما همً ميتوني وقتي سفر رفتي در حد اونا سوغات بياري يا اصلا نياري...

آخه واسه هفت پشت غریبه روسری خریدن خودشونم بهم گفتن ولی واسه من زرشک آوردن

ازمن ميشنوى از همين حالا روخودتك كاركن از خونواده ى شوهر توقعى نداشته باشى كه  ديگه از رفتاراشون ناراحت نشى

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

اشتباه میکنی عزیزم اون بیچاره چه گناهی کرده به فکر زندگیت باش و به این چیزا فکر نکن اصلا حساسیت نشون نده 

ناراحت کنندس ولی من باشم اهمیت نمیدم تو هم ایقد تحولیشون نگیر برا شوهرتم توضیح بده اگه زیاد محلشون نمیذاری بخاطر این رفتاراس.والا نه سری نه دردسری

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد...!

نه دیگه کاملا اشتباهه

قوم شوهرم همینو میخاد که بیفتی به جون شوهرت تا از این موقعیت طلایی به نفع خودشون استفاده کنن

شوهر من بهم گفته بهت اختیار میدم جواب همه رو همون لحظه خودت بدی و شکایت کسی رو پیش من نکنی

خیلی خوبه

سلام عزيزم اگه احترام ميزاري به خاطر خودت و خونواده ت ميزاري...بخاطر تربيت ر اخلاقت...اينكه سوغاتي&n ...

آخه عزیزم فقط مسئله سوغاتی نیس که.میگم ازاول نامزدی چزوندنم با خسیس بودنشون.اگه نداشتن یه چیز

شوهرت چیکا. کنه.با گفتن به اون به غیر از تلخی کاری نمیکنی...اون خودش همه چیو بهتر میبینه و میدونه...اما کاری ازش بر نمیاد ...نه میتونه تورو ول کنه نه اونارو...بالاخره خانوادشن دیگه...باور کن بهتر از تو میشناسدشون....تو خودتو بزار جاش ...چیکار کنه،؟؟؟

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست