2777
2789
تغذیه خوب داشته باشخیلی سبزیجات و میوه بخور سیستم ایمنی بدنت رو خیلی ببر بالا واکسن گارداسیل حتما بز ...

ضایعه ندارم خودم خیلی ادم استرسی هستم دارم نابود میشم کارم شده گریه مثل یه مرده متحرک‌ شدم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خارجی وقتی ادرار میکردم بیشتر میشد

مداوم داشتی درسته ؟اصلا خوب نمیشد حتی یه روزم؟

نترس طوری نیست خوب میشی فقط میوه زیاد بخور تا میتونی میوه بخور سبزی کاهو اینا بخور قرص چی بهت داده دکتر؟

درحال ساخت ....:)

با پاپ اسمیر معمولی معمولی؟ من پاپ اسمیر دادم دکترم نوشته از اون یکیش بدم

پاپ اسمیر خیلی ساده هست و فقط سلول های دهانه رحم رو برسی  میکنع برای  hpv  ازمایش‌ جدا تر داره ک با همون پاپ اسمیر  انجام میشه 

یعنی باید ب ازمایشگاه بگی پاپ اسمیر و hpv جفتشون رو انجام بده برات

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
پاپ اسمیر خیلی ساده هست و فقط سلول های دهانه رحم رو برسی میکنع برای hpv ازمایش‌ جدا تر داره ک با ...

یه پاپ اسمیر دادم هزنیش ۴۰۰تومن شد گفت باید یه پاپ اسمیر دیگه بدی نمیدونم اسمش مایع بود چی بود هزینش تقریبا ۲تومنه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
یه پاپ اسمیر دادم هزنیش ۴۰۰تومن شد گفت باید یه پاپ اسمیر دیگه بدی نمیدونم اسمش مایع بود چی بود هزینش ...

همون میشه hpv  

جفتشون با پاپ اسمیر انجام میشه 

یعنی سری  قبل فقط پاپ اسمیر ساده انجام داده بودی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
همون میشه hpv جفتشون با پاپ اسمیر انجام میشه یعنی سری قبل فقط پاپ اسمیر ساده انجام داده بودی

یاخدا یعنی مشکوک بودم که اینو نوشته برام؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡