2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه۱۰روز میشه وقتم آزاد شده به کارای خونه میرسم.

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

والا هرچی بزرگتر بشن بدددترن

الان باز کوچولوعه خوابیده یه جا قان و‌قون میکنه یا جاشو‌کثیف میکنه یا شیر میخوره برو حال کن فقط الان استفاده کن 

دخترم ۱3ماهشه روز نیس اشک نریزم از دست خرابکاریاش و قلب درد نگیرم

ماشالا شیطونه شیرین اصلا بند نمیشه

تاره دم به ساعتم واسه غذا و شیرم باید بدویی دنبالش

همه ی همه ی همه ی اینا کنار کارای شخصی خودت و خونه و آشپزی برای خودتونو غذای جدای اونم به کنار

تا سه ماه سخته کم کم خوب میشه بعد خودت کم کم عادت میکنی میایرو فرم کلا به سیستم بچه ات عادت میکنی.

بعدم توجه کن که بچه است همینه که هست تو خونه فقط تو رو میبینه انتظار نداشته باش وقت ازاد داشته باشی راحت بری کلاس و بازار مثلا.

بزرگتر که بشه بهتر هم میشه.تو خودت زیاد بغلش نکن.مثلا گریه کرد فوری نرو سمتش.پسر من از اول مستقل لود کلا زود هم چهاردست و پارفت.خیلی برای خودش بود زیاد اویزونم نبود.الانم که سه سالشه خیییلی تک روئه تو کارها و اصلا نمیگه میخوام چه کنم یا نکنم.کارخودشو میکنه.زیاد به خودت ناراحتی نده