یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه
چرا ب دنیا اومدیم ؟ چرا باید زجر بکشیم ؟ چرا باید ب خاطر یه پول ناچیز از صبح تا شب سگدو بزنیم؟ و چرا ...
جوتب این سوالت توی هر شرایطی و هر زندگی ی جور معنا میشه ،دل بی درد نیس ،زندگیو سخت نگیر ،وب این فکر کن که چ زندگیاییی که سختیش ده برابر سوالات ذهن توئه ،بیخیال باش ،
یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه
جوتب این سوالت توی هر شرایطی و هر زندگی ی جور معنا میشه ،دل بی درد نیس ،زندگیو سخت نگیر ،وب این فکر ...
ممنون
این فقط ی مزاح بود برا اینکه دلتون باز بشه ،دخانیات اولین و اخرین ضررش برا تن شخص خود ادمه ،ما الحمدالله در فامیلمون مرداشونم نمیکشن چ برسه ب من خانم ،زندگی سختیای خودشو داره ،سخت ترش نکنید فقط امیدوارم توی این سختیا ی دل خوشی و دلگرمی داشته باشید که بتونید تحمل کنید ناخوشی ها رو