2777
2789

بچه ها شوهرم از اولش بخاطر محدودیتایی که خونوادم قائل میشدن و سره وام ازدواج من و این حرفا و بر اثر تاثیر حرفای خونوادش از خونواده من خوشش نمیاد

حالا یه دعای محبت پیدا شده که معلوم شد مامان من اوورده سره اون میگن این دعای خونه خراب کنی هست 

مادر خودش داخل بالشت منم دعا گذاشته بود خودم پیدا کردم

حالا خونوادم شیش ماهه خونم نیومدن شوهرمم کلا نمیاد خونه اونا

چند روزه باهام دعوا میکنه و خونواده خودشو خیلی بیشتر از من میخاد

دیشب سره اینکه من خونه اونا شام نخوردم کلی فحش و تهدید بارم کرد من خونه خودم خورده بودم چون مهمون اومد رفتیم اونجا چون تو یه حیاطیم

امروزم گفت به مامانت بگو نه سیسمونی بخره بیاره نه بیاد اینجا 

بچه رم میخاد که نزاره خونوادم ببینن

اومدم باهام دعوا کرد با این که پنج ماهه باردارم محکم زد تو سرم و حالا سرم درد میکنه

زنگ زدم به مامانم کلی حرف زدم اونم ناراحت شد حالش بد شد 

به نظرتون برم طلاقمو بگیرم دخترمو تا هفت سالگی بزرگ کنم یا بمونم و با خونوادم قطع رابطه کنم و همچین شوهری رو تحمل کنم؟ تو تاپیکای قبلمم رفتار شوهرم هست

برو خونه پدرت اگه حمایتت میکنن.اینجوری بمونی شوهرت وقیح تر میشه و دستش هرزتر.با تعهد و شرط و شروط برگرد.حق نداره بگه خانوادت نیان.مادرت هم بابت دعا مقصره ولی دیگه انقدر کولی بازی نداره.الانم پای بچه وسطه انقدر راحت نگو جدامیشم اگه میخواستی جداشی یه بچه بیگناه و هم نباید میاوردی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارو نمیدونم من باهمچین شوهری کنار نمیام.ضمنا طلاق نمیگیرم میجنگم واسه زندگیم تا درستش کنم..برای دخالت مادرهای جفتمون هم چارچوب مشخص میکنم..اگربا خانوادم ارتباط نگرفت قید خانوادشو میزنم.

اگه خانواده پشتت هست یه دعوای حسابی راه بنداز برو خونه پدرت و حتی شده تا چند ماه هم نیاد به غلط کردن بیفته برنگرد چون پای بچه وسط هست آخرش مجبوره بیاد طلاق نگیر ولی زهر چشم ازش بگیر تا بترشه از این غلط ها نکنه اگه هم تونستی خونتو جدا کن ازشون 

شش ماهه قطع رابطه کرده اما شما پنج ماهه باردار هستی پس خودت خواستی و باید مسئولیتشو کاملا به عهده بگیری.اون بچه هم پدر میخواد هم مادر میخواد عزیزم.

درسته الان شرایط اینطوری هستش اما با صبوری درست میشه عزیزم.صبور باش تا بچه ت در ارامش رشد کنه و بدنیا بیاد.کم‌کم‌ درست میشه همه چی فعلا اصرار به رفت و امد نکن تا کمی اروم بشه همسرت.واسه طلاق همیشه وقت هستش فعلا صبور باش و بخاطر خداوند به همسرت محبت کن و مادر خوبی باش و از خداوند بخواه خودش رابطه هاتونو درست کنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شش ماهه قطع رابطه کرده اما شما پنج ماهه باردار هستی پس خودت خواستی و باید مسئولیتشو کاملا به عهده بگ ...

نمیدونستم باردارم

فکر نکنم درست بشه عزیزم مامانم نیاد و سیسمونی نیاره پس کی بیاد

میخاد مادره خودشو بیاره بمونه پیش من وکیل وصی بشه

شمارو نمیدونم من باهمچین شوهری کنار نمیام.ضمنا طلاق نمیگیرم میجنگم واسه زندگیم تا درستش کنم..برای دخ ...

خواستم قید خونوادشو بزنم ولی مجبورم میکنه برم کارای مامانشو بکنم

مجبورم میکنه برم خونشون 

خواستم قید خونوادشو بزنم ولی مجبورم میکنه برم کارای مامانشو بکنممجبورم میکنه برم خونشون

زیربار نرو حتی ب قیمت دعوا و جنجال..مرگ یکبار شیون یکبار..تا مظلومی نباشه ظالم چود نداره

صبر کن عزیزم حرمت ها بین خانواده ها شکسته شده از دعا فلان بمان بعدهم باهم مشاوره برین مطمئن باشین ک یکی خانواده خودشو بیشتر میخواد این طبیعت درشماهم هست ولی دست بلند کردن باید اصلاح بشه منم شوهرم از اینکارا می‌کنه