2821
2789
عنوان

سن ازدواج

121 بازدید | 13 پست

25 سالمو چن روز بعد تموم میکنم وارد 26 میشم حس میکنم سن ازدواجم داره میگذره استرس گرفتم 🤦🏻‍♀️

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

من ۱۹ساله هم از الان استرس دارم نکنه سنم بره بالا و تنها بمونم🙂😂

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۱۹ساله هم از الان استرس دارم نکنه سنم بره بالا و تنها بمونم🙂😂

نه تو خیلی وقت داری ولی هم سن و سالای من همه یا ازدواج کردن یا بچه دارن 

نه تو خیلی وقت داری ولی هم سن و سالای من همه یا ازدواج کردن یا بچه دارن

شهر مام جوریه که دختر فوقش تا بیست بمونه بعدش موندنیه

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

نه من اونجوری دوس ندارم

آره خب سبک زندگی ها فرق داره ، اگر خانواده آزادی داشته باشی و مستقل باشی مجردی خیلی جذابه ، ولی بخوای مثل تینیجرها تو خانه پدری زندگی کنی واقعا سخته

💍🩷
آره خب سبک زندگی ها فرق داره ، اگر خانواده آزادی داشته باشی و مستقل باشی مجردی خیلی جذابه ، ولی بخوا ...

من آزاد نیستم

😂😂😂وااای ن

بخدا🙂😂

من آزاد نیستم

میگم سبک زندگی ها فرق داره ،

من اطرافم مجرد زیاد دیدم ، یکی میبینی تنهایی کشورهای مختلف رو سفر کرده ، کار میکنه دستش تو جیب خودشه ، دوست پسر داره ، رفیق بازه و کلا مجردیش براش جذابه ،

ولی درکنارش مجرد هم دیدم که مثل دوره تینیجری همچنان تو خانه پدر مادرش اجازه بیرون رفتنش دست بقیه ست و کار نمیکنه و نهایت تعاملش با دخترخاله و دخترعموشه ، 

قطعا تو پارت دوم زندگی خیلی سخت و کسالت آور میشه زندگی ،

💍🩷
میگم سبک زندگی ها فرق داره ،من اطرافم مجرد زیاد دیدم ، یکی میبینی تنهایی کشورهای مختلف رو سفر کرده ، ...

دقیقا 

2790
2823
2791
2779
2792