2777
2789
عنوان

خاطره زایمان

1698 بازدید | 8 پست

خاطره بهترین روز عمرم.سلام من فرشته هستم ابان سال 95باکلی نذرونیاز باردارشدم.خدای دختر خوشگل بهم داد.وارد خرداد ک شدیم دیگه منتظر اومدن نی نی شدیم شب تولد شب 31خرداد بود وارد 37هفته شده بودم ک دوروز قبلش سونشدم گفتن هنوز سه هفتعه جا داری منم سرخوش اوندم استراحت شب توادم بود ک همسری گفت پاشو بریم بیرون رفتم خوشگل موشگل کردم تارفتم دسشویی گلاب ب روتون اسهال گرفته بودم ازدوروز قبلشم حالم خوب نبود همش حالت تهوع داشتم ک یهو دیدم همراه ادرارم ی چیز داغ ازم ریخت ک یهو ازدسشویی پریدم بیرون ب امیر همسرم گفتم  بریم بیمارستان بچه داره میاد یهوجاخورد گفت چی شد گفتم کیسه پاره شده زودباش بسچاره هول کرد زنگ زد ب مادرش ک توساختمون مابودن  من از قبل ساک نی نی وخودم رواماده کرده بودم برداشتیم ومن وپدرشوهرونادرشوهر راهی بیمارستان بهارلو شدیم امیرم رفت دنبال مامان رسیدم بمارستان ساعت نه ونیم شب بود وتازه همه افطار کرده بودن تارسیدم رفتم بلوک زایمان .ک ازم اخرینسونو خوواستن تا ماما دید گفت بچت زود میخواد بیاد مادستگاه نداریم برو ی جا دیگه من که داشتم میمردم ازدرد اسارس زود اومدنشم اضافه شد خلاصهباهر بدبختی بستری شدم و ساعت 11رفتم روتخت زایمان ک متخصص زنان اومدومعاینه کرد گفت 6سانتی خیلی خوبه منم تا این وگفت بال دراوردم خلاصه دکترم شروع کرد ب ادامه زایمان  و من زایمانم ازساعت 12شروع شد و فول شدم خودمم تعجب کرده بودم من میگفتم عمرا تا فردا زایمان نکنم اول دکتر کیسمو تخلیه کردوهی گفت زور برن منم ک انقد تونت چرخیده بودم حرفایه شده بودم و دخترم بااخرین زور من ب کمک دکتر سساعت1.32نیمه شب اومد بغلم اولش گریه نکرد من ترسیدم بعد کدکتر راه نفسشو باز کرد ایناز ی جیغ ناز زدو من قربون صدقش  رفتم یک ساعتم مرحله تخلیه جفت و بخیه طول کشید من از زایمانم راضی بودم و بعداز چهل روز رابطه جنسی شروع شد هیچگونه عوارض گشاد شدنی نداشتم ببخشید ک تند نوشتم و غلط زیاد دارم 

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم .دوستانم هرکی هر سوالی داره بفرنایید من 21سالمه واطلاعاتم راجع ب بارداری وزاینان زیاده بخطر تحقیقاتی ک طی دوره بارداری کردم سوالی هست درخدمتم

واینو بگم ک دخترم شب تولد خودم ب دنیا امد وشد بهترین هدیه زندگیم .واینکه من  توبارداریم اضافه وزن شدید داشتم و ولی ربطی ب زایمان نداشت و راحت زایمان کردم و بعداز ده روز کاملا سرپاشدم و بخیه هام خوب شد الانم بعداز پنج ماه زایمان از 90کیلو ب 66کیلو رسیدم