2777
2789
عنوان

رحم سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 24540 بازدید | 38 پست

الان من از کجا بفهمم رحمم گرمه یا سرد یا معتدل؟بدون اینکه برم دکتر طب سنتی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عسل و با چي تزريق كنم

عسل اصل باید گرفت نه کارخانه ای و بازاری

با سرنگهای خیلی بزرگ ب اصطلاح گاوی

ک نوکشو برید خودشم یکم.چرب کرد با روغن گیاهی ک من چرب نکردم

باید عسل پر باسه ک کل رحم رو پر کنه لبریزم میشه عیبی نداره

پاهاتو.بالا نگه دار تکیه بدم ب چیزی ک عسل بیشتر توش بمونه تا صبح

مثلا علایم تو چیه که رحمت سرده؟

317

اینم علائم 1-اول یه مقدار لکه های قهوی تیره دارین 2 -بعد روز دوم یا سوم که مثلا میخواد خون بیاد خونش طوریه که پد بهداشتی سیاه میشه مثل قیر میمونه و بوی خیلی بدی هم داره 3 -بعدش خون پری میاد معمولا لخته هم دارین توش 4.دوباره بازم لکه بینی که ممکنه تاروز 8 9 و 10 هم طول بکشه 5.معمولا ناحیه شکم و رحمتون سرد و یخه به خصوص تو دوران پری 6. اگه وسط پری حموم هم برین پریتون یه روز بند میاد و بعد دوباره شروع میشه 7. معمولا دردتون در دوران پری زیاده 8. لطفا اولین پریوداتون رو به یاد بیارین آیا از اول اینطوری پریود میشدین ؟ 9.آیا زیاد دچار عفونت و زخم هستین؟ آیا میدونین هیچکدوم اینا طبیعی نیست این رحم سرده و پریودتون هم طبیعی نیست به علت سردی رحمتون خون پری به طور کامل دفع نمیشه رحم سالم از اول خونریزی داره اونم خون شفاف طوریکه روز دوم به اوج پری میرسین وقتی رحم سالم باشه باید نزدیک موعد پری حتما تو کیفتون پد بهداشتی داشته باشین تا غافلگیر نشین اما تو رحم سرد حالاحالاها طول میکشه که به خونریزی برسه معمولا تو پری سالم لخته دیده نمیشه یا خیلی کمه پریود رحم سالم بیش از 6 یا 7 روز طول نمیکشه

الان من از کجا بفهمم رحمم گرمه یا سرد یا معتدل؟بدون اینکه برم دکتر طب سنتی

سلام تبریک میگم راه کاری برای ماها داری ؟چطور باردار شدی؟

28 سالمه، خدایا شکرت بخاطر قشنگ ترین هدیه زندگی .دعا کنین صدای قلبشو بشنوم.
سلام تبریک میگم راه کاری برای ماها داری ؟چطور باردار شدی؟

مرسی کار خاصی نکردم.تقریبا یه روز درمیون یا دو روز درمیون اقدام.از روز سوم پری روزی نیم استکان عرق رازیانه خوردم تا ۶ روز.اینا تنها کارایی بود که اینماه جدید کردم.انشاالله شمام بزودی باردار شی گلی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
خب رحم سرد با تزریق واژینال عسل درست میشه ب اصطلاح دسردی کرده منم 7 شب ی شب در میان انجام دادم بع ...

سلام عزيزم منم مشكب شمارو دارم ميشه بهم بگي دقيقا چكار كردي؟ من پريودهامم مرتب عقب ميافته

خب رحم سرد با تزریق واژینال عسل درست میشه ب اصطلاح دسردی کرده منم 7 شب ی شب در میان انجام دادم بع ...

تزریق عسل با سورنگ انجام دادین؟ نخود زنان هم برای شما تجویز کرد؟

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
سلام عزيزم منم مشكب شمارو دارم ميشه بهم بگي دقيقا چكار كردي؟ من پريودهامم مرتب عقب ميافته

سلام عزیزم من رفتم دکتر طب سنتی

عسل اصل باید گرفت نه کارخانه ای و بازاری

با سرنگهای خیلی بزرگ ب اصطلاح گاوی

ک نوکشو برید خودشم یکم.چرب کرد با روغن گیاهی ک من چرب نکردم

باید عسل پر باسه ک کل رحم رو پر کنه لبریزم میشه عیبی نداره

پاهاتو.بالا نگه دار تکیه بدم ب چیزی ک عسل بیشتر توش بمونه تا صبح

7 شب ی شب در میان کردم

واسه منظم شدن پریودم دارو دارن 

خوردن ی قاشق چایی خوری اسپند فک کنم تا 40 روز

خیلیها گفتن جوتب گرفتن راحت با این روش ولی دقیق ترشو باید از دکتر پرسید چون من نکردم

تزریق عسل با سورنگ انجام دادین؟ نخود زنان هم برای شما تجویز کرد؟

اره عزیزم با سرنگ

نخود زنانم گفت ولی من همون ماه باردارشدم دیگه کار ب مراحل بعد نرسید

وگرنه تزریق جوش شیرینن واسه پاکسازی رحم داشتم ک نرسیدم انجام بدم