2777
2789
عنوان

رحم سرد

24565 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

من امروز رفتم پيش يه زنه طب سنتي نبضم و گرفت و گفت رحمت خيلي سرده بچه دار نميشي خدا ميدونه داغون شدم به نظر شما درسته يا چرت گفت

تعداد رای : 10
نظرسنجی
بله
5
50%
خير
5
50%

چ مشکلی داشتی ک رفتی ؟ 

علایم رحم سرد داشتی؟

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خب رحم سرد با تزریق واژینال عسل درست میشه

ب اصطلاح دسردی کرده

منم 7 شب ی شب در میان انجام دادم

بعد همون ماه انجام این باردار شدم

ی سال بود منتظر بودم دکترم میگفت مشکلی ندارین جفتتون ولی صبر کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اقدام کن ببین،اخه سرد و گرمشو که ما نمیدونیم اما سردم باشه میشه گرمش کرد خب،مگه نمیشه؟

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

یعنی چی رحم سرد من نشنیدم؟؟؟؟

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

منم رفتم پیش دکتر طب سنتی از علائمم گفت رحمم یه کوچولو گرم بودنش بیشتره.که برام یه نسخه داد.برا اینکه رحم جنین رو نگهداره باید گرم و تر باشه.برا شماهم که سرده با یسری عرقیجات حل میشه اصلا نگران نباش برو پیش یه دکتر طب سنتی دیگه.

به جهان خرم از آنم که جهان خرم ازوست/عاشقم بر همه عالم که همه عالم ازوست...
[QUOTE=47368866]بله منم اینطور بودم 1مدت دارو گیاهی مصرف کردم 2ماه خوب شدم نگرانی نداره اصلا[/QUOTE ...

من پریود نمیشدم 2.3 ماه 1بار میشدم و معذرت میخوام خونمم خیلی سیاه بود و دل درد شدیییییید موقع پریود داشتم طوریکه دولا راه میرفتم من این علایمو داشتم

اگه گفته هرگز بچه دار نمیشی بقول خودت چرت گفته شک نکن.

اگر منظورش اینه ک الان نمیشی درسته چون رحم سرد باشه امکان تشکیل جنین کمه و سقط بالاست.ولی روشهای خوبی برای گرم کردن رحم هست و معروفترینش که دوستموم گفتن تزریق عسل طبیعی وارینال و.... طب سنتی به راحتی میتونه درمان کنه حتی موارد بسیییییییار سخت تر و مشکل دار رو