2821
2789
عنوان

فارکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 30 پست
سرمایه دارم...منظورم اینه ک فعلا دارم درس میخونم بعدش می‌خوام امتحان کنم‌ وقتی همه قواعد‌و‌ قانونش ر ...

بک تست یعنی با استفاده از تردینگ ویو یا استراتژی تستر یا سافت فارکس دیتای گذشته بازار رو دانلود میکنید و استراتژی خودتون رو روش پیاده میکنید و معامله میکنید که سود دهیتون مشخص میشه مثل شرایط دمو ویمونه ولی  نیازی به صبر کردن نداره و سریعتر هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بک تست یعنی با استفاده از تردینگ ویو یا استراتژی تستر یا سافت فارکس دیتای گذشته بازار رو دانلود میکن ...

آها مرسی

خب میشه بگین شما چطوری‌و‌ از چند سالگی شروع کردین؟؟

من خیلی برام مهمه از این طریق در آمد کسب‌کنمچ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما اولش چطور شروع کردین ..بیشتر توضیح میدین

اولش با حساب سنتی یا میکرو با ۱۰ دلار شروع کردم با اندیکاتور های مختلف و استراتژی های مختلف بارها شکست خوردم

بعدش رفتم سراغ ربات ها و اندیکاتور های پولی که بازم شکست خوردم

بعدش رفتم سراغ سایت های سرمایه گذاری که تمام سرمایمو از دست دادم

بعدش رفتم یوتیوب و ۹۰ درصد آموزش های اساتید خارجی رو دیدم و تمرین کردم به استراتژی خودم رسیدم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
از یوتیوب؟ با کدوم استاد؟

۵ تا ۶ تا استاد مختلف هست با سبک های مختلف

مثل آلفونسو

مایکل

آلبروکس

مانی بول

این ها اساتید سبک عرضه و تقاضا هستند

و چندین استاد و سبک دیگه هم تست کردم

کدوم بهتر بودن ؟

بهتر و بدتر نداریم

هرکدوم براساس دانش و روحیات خودشون اومدن سبک تحلیل تکنیکال عرضه و تقاضارو بهبود دادن و دانش خودشون رو ترکیب کردن

این بستگی داره به شما که با چه سبکی با چه استادی راحت باشید و و قابل فهم باشه براتون 

بهتر و بدتر نداریمهرکدوم براساس دانش و روحیات خودشون اومدن سبک تحلیل تکنیکال عرضه و تقاضارو بهبود دا ...

خوب آخه الان من می‌خوام شروع کنم نمی‌دونم کدوم رو ببینیم؟

خوب آخه الان من می‌خوام شروع کنم نمی‌دونم کدوم رو ببینیم؟

اول آموزش فعلیتون رو تکمیل کنید یاد بگیرید تمرین کنید بعد برید سراغ آموزش جدید و ترکیب سبک ها و...

من این افرادی که گفتی رو نمیشناسم. ولی خودم تو دوره فارکس در مشهد پارسیان بورس شرکت کردم و خیلی راضی بودم. پشتیبانی همیشگی داره و هر هفته جلسات ترید برگزار میکنه. میدونی چیه؟

من خودم از ترید تو فارکس خیلی میترسیدم چون پولم رو خیلی سخت جمع کرده بودم. ولی کم کم شروع کردم و الان سود ماهانه ام حدود ۵ درصد میشه.

بچه ها در مورد فارکس پکیج آقای مقدسی و علی افروز گرگ های فارکس به صورت رایگان من آموزش دیدم و تمرین کردم خیلی مطالعه و آموزش و تمرین دردمو توتستم تراژدیمو پیدا کنم الان در آمدم نسبت به سرمایم کوچیکه ولی میدونم سرمایمو بیشتر کنم قطعا سود های بیشنری خواهم داشت

هر کاری که نابلد باشیم سختیهای خودشو داره ولی این کار فقط قبل از شروع آموزش اصولی و تمرین در نهایت با روانشناسی و استراژدی ممیتونی به اون اهدافی که میخوای برسی

ترس و استرس برابر با شکست در این کار

قبل شروع اول خودتو بازسازی کن ترس و استرس و باورهاتو تعقییر بده توصیه من همزمان با آموزش ها رو خودت هم کارکن

موفق باشید

سلام دوستان . من یک دوره فارکس رفتم . اندیکاتورها و یکسری تحلیل ها رو یاد گرفتم . اما فعلا دارم دمو کار میکنم. برلی رسیدن به یک استراتژی مطمئن راه سختی در پیش هست. من هر اندیکاتور یا تحلیلی رو بکار میبرم نتیجه عکس میده اکثرا. مثلا در حساب دمو ۵۰ دلار سود میکنم بعد در معامله بعدی ۸۰ دلار از دست میدم 

به نظر میاد برای این بازار  تحلیل و فاند براحتی  جوابگو نیست 

راز و رمزی داره که خیلی ها نمیدونن و اونایی که میدونن نمیگن

من این افرادی که گفتی رو نمیشناسم. ولی خودم تو دوره فارکس در مشهد پارسیان بورس شرکت کردم و خیلی راضی ...

سسلام می‌تونید من رو هم قدری راهنمایی کنید فقط با آموزشی که در موسسه دیدید موفق شدید

خدایا متشکرم بابت تمام نعمتهایت مخصوصا 2 تا دختر خوشگل یگانه و ریحانه
2824
2823
2791
2779
2792