کسی با یه سال تمرین و آموزش ندیدم موفق بشه کم کمش ۲ سال به بالا طول میکشه
برای من ۳ سال طول کشید اصلا راحت نیست دارای فشار روانی و استرس زیادی هست
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
من الان۱۶ سالمه میتونم تا سن ۱۹ سالگی اینا یه در آمد خوب داشته باشم؟؟الان هم دارم درس میخونم هم دور ...
کسی با کلیپ دیدن تریدر نشده
برای در آمد زیاد باید مهارت و سرمایه زیادیم داشته باشید
سال ها باید در دمو تمرین کنید بک تست بگیرید بعد شاید موفق شدید یا نشید بستگی داره به خودتون
در آمد ثابت نیست بستگی داره به سرمایتون و میزان مهارتتون و شرایط بازار و ...