2777
2789
عنوان

چجور بعضیا خواستگار دارن

213 بازدید | 11 پست

من که خواستگار ندارم بعد اطرافیانم خیلیا هستن مجرد ن هر کیم  تازگیا دیدم ازدواج میکنن اکثر دختر روستایین  یا میرن از مناطق پایین تر دختر میگرن بعد باز تو درو همسایه  و محل کار نگاه میکنم همه پسرا مجرد ن حتی سنشون کم نیست اما دنبال زن گرفتن نیستن  و دنبال دوست دخترن الان میخوام بدونم اینا که میگن خواستگار دارن کجا زندگی میکنن؟ یا  خواستگار شون از دوست پسراشونن یا معرفی؟

شرایط زندگی سخت شده دیگه کسی به زن گرفتن فکر نمیکنه اونقدر اونایی هم که میرن از روستا یا جاهای پایین ازدواج میکنن شاید چون فکر میکنن توقعشون کمتره

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط زندگی سخت شده دیگه کسی به زن گرفتن فکر نمیکنه اونقدر اونایی هم که میرن از روستا یا جاهای پایین ...

نه من منظورم این سایته همه میگن خواستگار داریم میخوام بدونم شرایطشون چجوریه کجا زندگی میکنن بعد خیلی‌هاشون خواستگارای خوبیم دارن من که در واقعیت نمبینم تو فامیل مون شیش هفت ساله یه دختر ازدواج نکرده  

یکی از فامیلا فکر میکنن ما خبر نداریم مثلا

خیلی اوضاع مالی خوبی دارن 

سالی یه بار شاید بشه دیدشون

رفتن از شهرستان دختر گرفتن 

دختره که اومد کلا بردن صورتشو عمل کرد خیلی خوشگل شد

معده اش رو بردن عمل کرد لاغر شده 

فکر کنم هدفشون دختر سر به زیر و به قول خودشون پاک بوده 

نه من منظورم این سایته همه میگن خواستگار داریم میخوام بدونم شرایطشون چجوریه کجا زندگی میکنن بعد خیلی ...

عزیزم مجازی رو باور نکن اینجا هم خاستگار دکتر مهندس دارن فقط منم که خاستگار این مدلی نداشتم 🥲😐😅

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊
یکی از فامیلا فکر میکنن ما خبر نداریم مثلاخیلی اوضاع مالی خوبی دارن سالی یه بار شاید بشه دیدشونرفتن ...

دایی منم همین فکرا رو کرد الان دختره الکی  تپ عقد رفته درخواست طلاق داده مثه اینکه همش دنبال مهریه بود دختره بعد دختره چشماش چپه ریش مشکل داره کلیش مشکل داره اخلاقم نداره یه توقعاتی داره مثلن از اون شهرستان که زندگی می‌کرد منو باید ببری شهر آخرم  داییم اومد خونه اجاره کرد تو شهر دختره رفته درخواست طلاق داده 😂

همون خواستگار نباشه بهتره البته حس بدمیاد سراغ آدم اما من اگه مجرد باشم زیاد دیکه فکر نمیکنم خوبه که آدم خوب سرراهت قرار بگیره ولی نباشه هم مهم نیست چون زندگی های الان هم اعتباری بهش نیست 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
دایی منم همین فکرا رو کرد الان دختره الکی تپ عقد رفته درخواست طلاق داده مثه اینکه همش دنبال مهریه ب ...

اینا فعلا خوشبختن

بستگی به جنبه طرف داره

البته این اتفاق واسه پسرخاله منم افتاد اونم رفت سراغ دختری که توقعی هم نداشته باشه ازش...دختره اومد اول از همه گفت باید دماغمو عمل کنم...خرج حنابندان و عروسی و جهاز رو پسر خاله ام داد یعنی دختره هزار تومان خرج نکرده اومد سر خونه زندگیش 

البته پسر خالم وضع مالیش متوسط بود چیز زیادی نداشت 

زیر بار مخارج نصف شد

نباید با این نیت بری جلو تو دام میافتی

من فقط تو سایت دیدم که طرف میخواد ازدواج کنه خواستگار نداره یا کم داره

اطرافیانم اینجوری نیستن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

2790
2778
2791
2779
2792