2777
2789
عنوان

سگ یا گربه

53 بازدید | 6 پست

خانوما اگه شرایط نگهداری هر دوشو داشتید سگ نگه می‌داشتید یا گربه؟ 

از نظر نگهداری و شرایط مالیش و همه اینا هم بگید؟

و اینکه اگه کسی سگ یا گربه داره بگه

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

گربه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گربه دارم

چند تا مزیت نسبت به سگ داره

از نظر اعتقادی میگم که نجس نیست هم برای خودم هم برای کسایی که میان خونه ام میگم و یک امر شخصیه. شما هر جور دوست داری میتونی فکر کنی

مثل سگ نمیخوای هر روز برای اجابت مزاج ببریش بیرون

گربه توی همون خاک خودش کارشو میکنه

سگ رو باید مرتب حمام کنی و گربه رو هر 6 ماه که من هر 4 ماه حمام میکنم. از بس که خودشونو لیس میزنن

سگ گردش بیرون رو دوست داره اما گربه ترجیح‌ به خونه موندنه

اگه بخوای برین بیرون حتی سفرهای 2_3روز میتونین گربه رو تو خونه تنها بذاریم ولی سگ ها اغلب نصف روز بیشتر طاقت تنهایی ندارن و میفتن به جون خونه و خرابکاری

اما

سگ احساساتی تره. دقت کن میگم تر. گربه هم احساساتی و عاطفی هست ولی سگ بیشتره

من گربه دارمچند تا مزیت نسبت به سگ دارهاز نظر اعتقادی میگم که نجس نیست هم برای خودم هم برای کسایی که ...

یه سوال اینکه شما گربتونو چطوری بیرون می‌برید؟

سگو به راحتی قلاده کتفی یا گردنی می‌بندند براشون می‌برنش اما گربه رو من ندیدم کسی اینطوری بیرون ببره الان برام سوال شده چطوری باید گربه رو بیرون برد؟

و هر چند وقت یه بار بهتره که ببریمشون بیرون؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

یه سوال اینکه شما گربتونو چطوری بیرون می‌برید؟سگو به راحتی قلاده کتفی یا گردنی می‌بندند براشون می‌بر ...

گربه من اصلا از بیرون رفتن خوشش نمیاد

مال من دی اس اچ هست یعنی همین گربه های خیابانی و حمایتی هست

راستی

اگه میخوای نژاد دار بگیری که هیچ 

ولی اگه میخواد گربه عادی حمایت کنی گربه های نارنجی خیلی خنگولن بینهایت بامزه و مهربونن میتونن بغلی هم بشن. اما گربه های سیاه و سفید و سیاه بغلی نیستن زیاد

گربه من بشدت از ماشین میترسه

خونمون حیاط داره

روزها میره تو حیاط چرخی میزنه و میاد

گربه من اصلا از بیرون رفتن خوشش نمیادمال من دی اس اچ هست یعنی همین گربه های خیابانی و حمایتی هستراست ...

این یکی از همون بغلیاست که میگی توی پارک بود همش دلش میخواست بغلش کنیم 🥲❤️ 

اتفاقا عاشق نژاد دی است اچ ام رنگ سفید یا همین نارنجی و اینا که میگی خیلی دوست دارم 

و برام مهمه اجتماعی و بغلی باشه