2777
2789
عنوان

نماز🥲

194 بازدید | 14 پست

بخدا خیلی دوست دارم بخونم اما میترسم خدا قبول نکنه یا اینکه واسم همش سخته خوندنش.تنبلیم میاد 😔ولی واقعا باید بخونم چون زندگیم خیلی سخت شده دلم همش میگیره 😔چیکار کنم؟یخورده راجب نماز خوندنتون و آثارش بگین

اولش هروقت عشقت کشید بخون 

با برنامه نخون

یواش یواش علاقه مند میشی 

البته من نشسته میخونم 

چون موقع رکوع و سجده سردرد میشم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یه موقعی بود نماز نمیخوندم ولی شروع کردم به نماز خوندن الان احساس میکنم تو زندگیم تو درسام موفق ترم تو هم تا میتونی نماز بخونی و تاثیرش رو تو زندگیت میبینی💫💫

اولش هروقت عشقت کشید بخون با برنامه نخونیواش یواش علاقه مند میشی البته من نشسته میخونم چون موقع رکوع ...

کارای خونه روچکارمیکنی که بایددولاراست بشی

۷۵.۹۲۸۰

عزیزم سعی کن بخاطر اینکه مشکل داری نماز نخونی بخاطر عبادت کردن ب الله بخونی اون موقع دیگه برات خوندنش سخت نمیشه

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

منم دلم میخواااد

ولی نمیتونم بخونم:(((

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کارای خونه روچکارمیکنی که بایددولاراست بشی

شماها اگه جای خدا نشینید خیلی ها نمازخون میشن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
واسوال پرسیدم چته مودب باش اه حالموبدکردیمنظورم اینه خدای نکرده بیماری چیزی نداشته باشی

میبخشی 

فکر کردم جز افراطی ها هستی که مسخره میکنن

میبخشی فکر کردم جز افراطی ها هستی که مسخره میکنن

وای نه عزیزمن مسخره کجابود اخه اسم سردردکه میادمیترسم نکنه ...ازبس ادم میشنوه ایناروبه همچی مشکوکم شمام ببخشید لحنم بدبود

۷۵.۹۲۸۰
وای نه عزیزمن مسخره کجابود اخه اسم سردردکه میادمیترسم نکنه ...ازبس ادم میشنوه ایناروبه همچی مشکوکم ش ...

علت دقیقشو خودمم تاحالا نفهمیدم

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله سلامت باشی عزیزم

منم برای تو آرزوی موفقیت و سلامتی دارم