gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 عنوان انتقال منفی و افسردگی 140 بازدید | 3 پست سلام من شوهرم اسپرمش ضعیفه و خودم تنبلی دارم یبار آی یو آی کردم منفی شد یبارمانتقال دادم منفی شد بازم بسته برای انتقال دارم ولی واقعا دلم میخاد بمیرم ، احساس افسردگی شدید دارم همش با شوهرم قهرم یا دعوا دارم ، نسبت به هیچی حس مثبتی ندارم میگم میخاست بشه میشد دیگه ، حتی یکبارم نشده که سقط بشه دلم خوش بشه... موندم با این حس خفگی چکار کنم ؟! واقعا احساس میکنم به پوچی رسیدم 1403/07/13 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطرات___شیرین عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 1025 بچه چیه دعوا نکنید ول کن بابا بگرد بپوش با شوهرت بگرد مگه آدم چقدر زندس عروس خوشبخت آینده شیطون سر زبون دار که پسره عاشق قرارع بیاد تو زندگیش قرار خوشبخت ترینم آدم روی زمین بشم
gerdaliii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 256 بچه چیه دعوا نکنید ول کن بابا بگرد بپوش با شوهرت بگرد مگه آدم چقدر زندس منم همین فکرو میکردم ، ولی وقتی دیدم نمیشه بیشتر حساس شدم
خاطرات___شیرین عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 1025 منم همین فکرو میکردم ، ولی وقتی دیدم نمیشه بیشتر حساس شدم ول کن بابا شوهرت حرف بزن از عشق و علاقه تون بگو بگو چقدر دوستش داری براش کادو بخر یا یه سورپرایز یهویی کن برید باهم بیرون بگردید آهنگ شاد گوش بدین عروس خوشبخت آینده شیطون سر زبون دار که پسره عاشق قرارع بیاد تو زندگیش قرار خوشبخت ترینم آدم روی زمین بشم