2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

365 بازدید | 47 پست

سلام دوستان من امسال پشت کنکورم

پارسال امتحانای دوازدهمو گند زدم 💔

مثلا بالاترین نمرم ۱۴ بود درس دینی

فیزیک و شیمی و ریاضی هم بین ۷ تا ۱۰

بعد بنظرتون من اگه واسه سال دیگه کنکورو خوب بدم ترمیم معدل یازدهمم انجام بدم و نمره هامم بالا بشه میتونم رشته های خوبی قبول شم مثلا دارو یا پرستاری؟

چون ۴۰ درصد کنکور امتحانای دوازدهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم ۶۰ درصد نهاییه۴۰ درصدش دوازدهم۲۰ درصد یازدهممن اون ۴۰ درصدو گند زدم 😑💔چون خوب نخونده بودم

فرصت ترمیم داری عزیزم نگرانش نباش توفقط تلاش کن وخوب پیش برو خداهم کمکت میکنه😃✨️🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

😃❤️❤️

خوب برنامه ریزی کن وازاول پایه ی خوبی بساز بعد وقت مواجه شدن بادوازدهم میبینی چقد همه چی برات راحت ترشده وخوب میفهمیش ازاولم خیلی فشاری وسخت شروع نکن که زده شی اگرم شخصیت اهمال کاری داری ازیه مشاور کمک بگیر تاحواسش بهت باشه

خوب برنامه ریزی کن وازاول پایه ی خوبی بساز بعد وقت مواجه شدن بادوازدهم میبینی چقد همه چی برات راحت ت ...

یعنی من سال دیگه میتونم هم یازدهمم رو ترمیم کنم و هم دوازدهم 🤔

خب اگه امتحانای یازدهم و دوازدهم همزمان باشه چی🤔

دارو یا پرستاری!!؟ دارو هم سطح پرستاری نیست ، اگه خوب بخونی چرا نتونی!؟

الان‌دارم‌خوب میخونم‌ولی امتحانای دوازدهم نمره هام پایین بود ۴۰ درصد کنکور هم‌امتحانای دوازدهمه 💔

یعنی من سال دیگه میتونم هم یازدهمم رو ترمیم کنم و هم دوازدهم 🤔خب اگه امتحانای یازدهم و دوازدهم همزم ...

روزاشون پشت همه احتمالا یکم شرایطت سخت میشه ولی برای آرزوهات باید بجنگی🙂🌈منم شرایطم احتمالا مشابه تو باشه شایدم دیگه بهم فرصت ترمیم دوازدهم ندن وشاید قبول شم وکارم به اونجاهام نکشه ولیییی هرچی بشه ماازپسش برمیایم🌿✨️

اگه از همین الان شروع کنی آره میشهچون امتحانا پشت سر همه نمیشه شب امتحان خوند

من فکر کردم فقط میتونم امتحانای یازدهمو ترمیم کنم اگه بشه دوازدهمم ترمیم کنم که عالیه 😃💪