2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی دکتر شروین افصحی

980 بازدید | 15 پست

سلام به همگی

من پیش دکتر شروین افصحی تو فردیس کرج جراحی لابیاپلاستی انجام دادم و از نتیجه اصلا راضی نیستم 

رضایت‌هایی که تو پیجشون میگدارند هم همه یا بلافاصله بعداز جراحیه یا دوهفته بعدش. که بلافاصله بعداز جراحی منم راصی بودم چون هیچ درد و خونریزی و... نداره. دوهفته بعدشم هنوز نتیجه ظاهرش کاملا مشخص نیست ولی بعداز یک ماه مشخص میشه که البته من تو هفته دوم هم متوجه عدم تقارن و بریده بریده‌ها شدم.

پشتیبانی بعداز عمل که کلا صفره، پیام‌میفرستم اصلا جواب نمیدن، زنگ هم میزنم منشیشون خیلی بد صحبت میکنه.

نتیجه عمل هم خیلی نامتقارنه، یک طرفو کلا برداشته یک طرفو یک ذره باقی گذاشته و قسمت‌هایی که با لیزر برش خورده، بریده بریده شده و انگار گلوله گلوله گوشت اضافه شده.

بخیه یک طرفو اصلا خوب نزدن و قسمت بالا (هود کلیتوریس) کناره‌هاش نیاز به اصلاح و قرینگی داشته که اصلا انجام ندادن. 

نتیجه ظاهری اصلاااااا مطلوب نیست

اومدم اینجا نظرمو بگم که افراد دیگه اشتباه من رو تکرار نکنند.

حتما حتما راجب دکتر خیلی تحقیق کنید و پیش ایشون نرید.

بااینکه من خیلی تحقیق کردم ولی بازم نتونستم درست انتخاب کنم.

به نظرم قبل از عمل خیلی ظاهرش بهتر بود تا الان.

به هیچ عنوان پیش ایشون نرید

من الان نیاز به جراحی ترمیمی دارم

فقط خواستم صدامو به اونایی که میخوان پیش ایشون انجام بدن یا دارن درباره ایشون تحقیق میکنند برسونم که مشکلی که برای من پیش اومده برای دیگران تکرار نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروین مگه اسم مرد نیست!🙄🫣

بله اسم مرد هست ولی این دکتر افصحی خانوم هستن خیلی اسامی هستن که میشه روی هر دو جنس گذاشت مثل الهام . شروین و...

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

انجام دادی چی بشه

من از وقتی که سرکار رفتم، چون دائم روی صندلی میشینم خیلی اذیت میشدم. انجام دادم که لابیاها کوتاه بشه تا موقع نشستن اذیت نشم. 

الان کوتاه شده موقع نشستن اذیت نمیشم ولی آناتومیش کلا بهم ریخته. فقط لابیارو برداشته و قسمت هود همینطوری ول کرده شبیه آلت مردانه شده. بهش هم گفتم که بیام واسه ترمیم گفت ۱۰۰ بار دیگه هم بیای باز یه قسمتش ایراد داره قرار نیست قرینه باشه. والا دیگه میترسم اصلا برم دوباره پیشش. حالا باید جای دیگه برم ترمیم انجام بدم

فقط خواهش میکنم حتما حتما دقیق راجب دکتر تحقیق کنید. من اصلا از دکتر شروین افصحی راضی نیستم. و واسه انجام این کار عجله کردم. تازه من از چندنفر که براش کامنت گذاشته بودند و راضی بودند پرسیدم. به همشون دایرکت دادم و سوال کردم همه راضی بودند، منم گفتم حتما همه راضی بودند کارش خوبه دیگه. ولی بعد به این نتسجه رسیدم شاید اونایی که کامنت گذاشتند از اشناهای خودش باشند ولی اشتباه کردم. باید بیشتر تحقیق میکردم. باید میرفتم از مریضای حضوریش تحقیق میکردم

چندتا دکتر تو تهران رفتم، همشون گفتند  برای نتیجه مطلوب عمل لابیاپلاستی یک ساعت ونیم تا ۲ ساعت زمان میبره. عمل‌های یک ربعی فقط میبرن و میندازن کنار اصلا براشون قرینگی و اناتومی و.... مهم نیست. دقیقا برای منم دکتر شروین افصحی همین کارو کرد. یک ربع انجام داد بعدم گفت لباس بپوش برو. خیلی سرسری و بی حوصله انجام داد. درصورتی که جاهای دیگه که رفتم همه گفتند این عمل‌های یک‌ربعه همه اینطور عوارض رو دارند. حتما حتما قبل از انجام این کار تحقیق کنید  حضوری برید مطب دکترا و از بیماراشون بپرسید و نمونه کار ببینید

چندتا دکتر تو تهران رفتم، همشون گفتند برای نتیجه مطلوب عمل لابیاپلاستی یک ساعت ونیم تا ۲ ساعت زمان ...

اره واقعا صنعت پزشکی تو ایران فقط پول میدونه یه بخیه هم درست حسابی نمیزنن 

2790
2778
2791
2779
2792