2777
2789
عنوان

حس زشت بودن میکنم (اهل روستام)

89 بازدید | 6 پست

و با لهجه صحبت می‌کنم حس میکنم وقتی شهری حرف میزنم خیلی مسخره بنظر میرسم 

همین صحبت کردنم به این صورت که نصف شهری میگم نصف روستایی خیلی لحن بیانم رو به شدت مسخره می‌کنه 

چیکار کنم؟

اعتماد بنفست رو ببر بالا خب روستایی باش خب لهجه داشته باش این حرفا چیه مهم شخصیت و منش ادم هاست

از بس فیلم ها و جوک های مسخره ساختن شما فکر میکنی یه روستایی با لهجه بودن افت کلاسه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

عزیزم مسخره چیه؟؟؟؟ شما لهجه ای که دارید بیانگر اصالتتوته و اینکه ایران زمینمون متشکل از اقوام گوناگونه و طبیعیه که هر خطه زبان و لهجه خاص خودشون رو داشته باشند... به علاوه از نظر چهره هم اهالی روستا خیلی زیبا هستند چون هوای خوب تنفس میکنند و مواد غذایی ارگانیک و درجه یک نوش جان میکنند و از آلودگی های شهرها خصوصا کلان شهرهای صنعتی به دور هستند

به خودتون ببالید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیده میگم تو هیچ ایرادی نداری 

شهر جای بدیه مردمانش همه مصنوعی ان 

من به نظرم سالم ترین مردم ایران از نظر روحی روانی همینا هستن که روستا زندگی میکنن از گوشی غافل میشن 

به خدا باور کن تو از خیلیا بهترتری

⁦♥️⁩

اعتماد به نفس داشته باش تنها راهکارش همینه

اینکه از اصالتت خجالت بکشی قشنگ نیست منم اهل روستا هستم ولی این دلیل نمیشه که از رفتار ها فن بیان و از خودم ناراضی باشم کسایی هم که سر این مسائل مسخره کنن انقدری شعور خودشون کمه که نمیفهمن

یعنی اگر با لهجه صحبت نکنی همه چی حله؟ خیر

شما باید خودت باشی، این یه اصل هست. نمیگم فارسی حرف نزن، اما از اینکه لهجه داری نگران نباش. تو همه ی کشورا نوع حرف زدن مردم تو مناطق مختلف فرق داره، فقط مختص این گوشه جهان نیست.  

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...