عزیزم مسخره چیه؟؟؟؟ شما لهجه ای که دارید بیانگر اصالتتوته و اینکه ایران زمینمون متشکل از اقوام گوناگونه و طبیعیه که هر خطه زبان و لهجه خاص خودشون رو داشته باشند... به علاوه از نظر چهره هم اهالی روستا خیلی زیبا هستند چون هوای خوب تنفس میکنند و مواد غذایی ارگانیک و درجه یک نوش جان میکنند و از آلودگی های شهرها خصوصا کلان شهرهای صنعتی به دور هستند
به خودتون ببالید
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینکه از اصالتت خجالت بکشی قشنگ نیست منم اهل روستا هستم ولی این دلیل نمیشه که از رفتار ها فن بیان و از خودم ناراضی باشم کسایی هم که سر این مسائل مسخره کنن انقدری شعور خودشون کمه که نمیفهمن
شما باید خودت باشی، این یه اصل هست. نمیگم فارسی حرف نزن، اما از اینکه لهجه داری نگران نباش. تو همه ی کشورا نوع حرف زدن مردم تو مناطق مختلف فرق داره، فقط مختص این گوشه جهان نیست.
سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...