2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

97 بازدید | 10 پست

پریشب سر یچیز الکی به پارنترم شک کردم فکر کردم داره با دختر چت میکنه و بلاکش کردم دیروز هم بحثمون شد، تاپیک زدم از نینی سایتی ها نظر خواستم اکثرا گفتن که پارنترت داره بهت خیانت میکنه ولی حس میکنم دارم اشتباه میکنم

نمیدونم اصلا چیکار کنم تصمیم گرفتم بهش پیام بدم بگم بیا حرف بزنیم و همه چیزو درست کنیم ولی میترسم کار اشتباهی باشه..نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه چیزی ازش دیدی و مشکوکی صد در صد داره خیانت می‌کنه اگه چیزی ندیدی و الکی شک داری و اوثینک م ...

تاپیک قبلیم و همینطور کامنتارو میشه بخونی و حست رو بهم بگی؟🥲 کسی نیست درست راهنماییم کنه خودمم نمیدونم چیکار کنم

تصمیمی که گرفتی درسته باهاش حرف بزن تا وضعیتتون معلوم بشه شاید داری اشتباه میکنی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چی بگم بهش بنظرت؟

چند وقته باهاشی؟؟ 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
از خرداد

اهان چقد میشناسیش بر همون اساس که ازش شناخت داری باهاش حرف بزن هرچی که اذیتت میکنه بگو 

بگو دیشب خیلی آنلاین بودی دلیل خاصی داره من دوست دارم و نمیخوام که بینمون جدایی و ناراحتی بیفته از دیشب که انقد انلاین بودی ذهنم درگیره میدونم همچین ادمی نیستی ولی من یکم ذهنم به هم ریخته بیا این مسئله رو روشن کن منو از این بهم ریختگی خلاص کن 

خودم میبودم اینو میگفتم حالا باز بخوای میتونی تغییر بدی با خوبی باهاش حرف بزن دلیلشو بپرس نه با اعصبانیت چون ممکنه لج کنه و ب جوابی هم نرسی نظر من اینه....