2777
عنوان

بیاید پلیییز

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
😂😂😂😂 اگ بدت میومد ک باهاش چت نمیکردی ولی از الان دنبال رابطه نباش حالا هرجور ک میخاد باشه چ مجاز ...

اره میفهمم حواسم هست دیگه جوابشو نمیدم ولی خب با اینهمه فاصله چ سو استفاده ای ازم میتونه بکنه؟؟

ببین من متوجهش میشم فقط برام تعجب برانگیره چرا من ک از همسن و سالامم سنم کمتر میخوره درحالی ک اطرافش ...

برای بعضی ها صرفا قیافه و ظاهر مهم نیست 

همین ک بی بی فیس باشی و بچه سال کافیه بعضی ها مریض جنسی ان فقط میخان اون رابطه باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میفهمم حواسم هست دیگه جوابشو نمیدم ولی خب با اینهمه فاصله چ سو استفاده ای ازم میتونه بکنه؟؟

تو سن تو ک برات خیلی هیجان داره این کارا دل به دلش میدی و هرکار ک بگه براش انجام میدی مث عکس های خصوصی و س . ک س چت و ......

تو سن تو ک برات خیلی هیجان داره این کارا دل به دلش میدی و هرکار ک بگه براش انجام میدی مث عکس های خصو ...

وای نه فک نکنم همچین ادمی باشه تازه وقتی حضوریش دورش ریخته چرا باید دنبال عکس باشه😂 وای چه ترسناک