توی تلگرام توی ی گپ بودم و ی اقایی 33 ساله ک واقعا خوش قیافه هستش و وضع مالیش توپه و روتین مشخص داره و اینا زیادی ب من توجه داشت ازونجا ک 17 سالمه خیلی توجه نکردم بهش اونم خیلی انچناااان خودشو مشتاق نشون نمیداد من فقط یبا. رفتم پی پیش درباره گوشیامون ازش پرسیدم ک دیگه جوابمو داد و اینا خیلی صحبتا عادی بودن توی گپ و متوجه میشدم دخترای دیگ میخوان باهاش لاس بزنن ولی اون زیا. ادامه نمیداد اینم بگم خیلی با تجربس و کلی دوس دختر داشته.خلاصه من بمدت ان نشدم بعد از چند روز رفتم دیدم پیام داده کجایی کوچولو؟ من منظور دار برداشت نکردم دیگه براش توضیح دادم و اینا سری های بعدی هم جوجو و اینا صدام کرد تازه یبارم بهم گفت 22 سالت شد ب حد نصاب میرسی دیگه با توجه ب موقعیت من خوب منظورسو نفهمیدم نظرتون چیه دربارش؟؟؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻