2777
2789
عنوان

ملکه باشیم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 7266 بازدید | 153 پست
منم یه پسر وروجک دارم که ۶ صبح بیداره تا ۱۲ شب یه بندم میریزه ولی از خودم نمیخوام قافل بشم :)

منم قبل بارداری خیلی به خودم میرسیدم ولی از موقعی که بچه دار شدم کلا خودمو فراموش کردم دخملم یک ساله شه خیلیم شیطونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبلا صبح که پامیشدم بعد شستشو عسل میزدم به پوستم(پوستم خشکه)

بعد20 مین میشستم صورتمو گلاب میزدم

بعد ک کارامو میکردم کرم شکممو میزدم و روغن بنفشه ب صورتم میزدم

بعد یه آرایش ملیح و باز به کارای خونه و بچه میرسیدم

عصر با پسرم که 19 ماهشه ورزش میکردیم و اگ وقت داشتم یه دوش و دوباره روغن زیتون به پوستم میزدم و یه آرایش مجدد

میوه هم همون اول صبح پویت و خرد میکردم و میذاشتم دم دستم رد میشدم از کنارشون میخوردم

بااین برنامه هم ب کارام میرسیدم و هم به خودم و تا آخر شبم انرژی داشتم

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
من فعلا دارم قرص اميدن مصرف ميكنم ببينم رو پوستم تاثير داره يا كلاژن سازي ميكنه  حموم ميرم اسك ...

جوانه و عرق کاسنی خوبه راضی چون منم پوستم جوش میزنه

من با اینکه وقتم محدوده.ولی هرروز ورزش میکنم دوش میگیرم.ب موهام و پوستم میرسم.خداروشکر پوستم هیچ لک و جوشی نداره.

همیشه شیک و مرتب و عطرزده هستم.خیلی خیلی برای خودم ارزش قائلم اصلا از خودم غافل نمیشم.

فقط میخوام یکم لاغر بشم اما چون اضافه وزن ندارم بدنم خیییلی سخت و دیر به رژیم جواب میده

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
جوانه و عرق کاسنی خوبه راضی چون منم پوستم جوش میزنه

راستی ماسک قهوه رو برای موهات مبزاری دیگه؟درسته؟"

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
نه پوستم 

براچی مفید؟توضیح میدی لطفا؟