2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تا حالا بهش فکر نکرده بودم ولی من خودم کلا بدخوابم اگه ۱۰ یازده شب خوابیدم که ۵ بیدار شم خوبه اگه شب دیر بخوابم صبحشم خوابم نمیبره و در طول روز فقط خسته و بیحالم

تا حالا بهش فکر نکرده بودم ولی من خودم کلا بدخوابم اگه ۱۰ یازده شب خوابیدم که ۵ بیدار شم خوبه اگه شب ...

من قبلا یه خرس خوشخابی بودم ولی الان بد خابم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

من قبلا یه خرس خوشخابی بودم ولی الان بد خابم

سودای بدنت رفته بالا الانم پاییزه طبع پاییز سرد و خشکه سعی کن شبا نصف استکان عرق بهار نارنج با آب قاطی کنی بخوری صبحا هم یه قاشق چایخوری افتیمون بریز تو یه فنجون آب جوش درشو بزار بعد چن دیقه بخور، من قبلا اینکار رو میکردم ولی الان باردارم میترسم

سودای بدنت رفته بالا الانم پاییزه طبع پاییز سرد و خشکه سعی کن شبا نصف استکان عرق بهار نارنج با آب قا ...

نه منظورم قبلا تا ۷ ماه پیش یهو انزیم کبدم زد بالا ویتامین دی اومد پایین از اون موقه خابم بهم ریخته

نه منظورم قبلا تا ۷ ماه پیش یهو انزیم کبدم زد بالا ویتامین دی اومد پایین از اون موقه خابم بهم ریخته

یه آزمایش کلی بده هر چی کم داری یا غذاهایی که اون موادو دارن به رژیمت اضافه کن یا مکملشو استفاده کن من قبلا یه بار آزمایش دادم ویتامین دی و کلسیمم کم بود لبنیات و انجیر خوردن برا کلسیم قارچ هم برا ویتامین دی

یه آزمایش کلی بده هر چی کم داری یا غذاهایی که اون موادو دارن به رژیمت اضافه کن یا مکملشو استفاده کن ...

من صورتم جوشداره دوسال تغذیم به هم‌ریخته الان کم کم همه چیو به وعده هام اضافه کردم هر روزم میرم جلو افتاب میشینم کف دستم موهام افتاب میخوره بهش