2777
2789

هفته پیش بود من خودم کیکو گرفتم و ژله و شام درس کردم کادو هم ادکلن خریده بودم

ایشونم گل رز و پول نقد برای کادو😍😍تو تاپیکم هس عکسش دوس داشتی ببین ایده بگیر😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالگرد عقد من 9 اسفنده

از نامزدم انتظار طلا دارم(دست خودم نیس خیلی طلا دوس دارم)

خودم براش یه گل رزقرمز ویه ادکلن میخرم

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

فردا سالگرد عقدمونه ولی اصلا یادشم نیست منم دیگه برام مهم نیست حالا یادشم باشه اتفاق خاصی نمیفته فقط تولد خواهر و مادرش و البته روز مادر براش مهمه و بس

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی

۱۷ دی  هست.

کادو فکر نکنم بتونم بگیرم.

ان شاءالله کیک میپزم با یه شام جدید.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

هفته پیش سالگرد عروسیمون بود من هیچ کاری نکردم کادو هم‌ نخریدم😁ولی شوهرم برام گردنبند خرید😍شام هم رفتیم بیرون😍

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

من هرسال کیک میخرم یامیپزم وگل وشام خوب

الان کلییییی ساله

همسرم نوددرصدمواردیادش نیس😑

ولی من ول کن نیسم از رونرفتم

بعدمیگم بریم فلان چی واست بخرم(ازجیب خودش)

اونم همون موقع هرچی من لازم داشته باشم میگه بخر

خلاصه خیییلی رومانتیک😑😒

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
سالگرد ازدواج من 9 اسفنده از نامزدم انتظار طلا دارم(دست خودم نیس خیلی طلا دوس دارم) خودم براش یه گ ...

نامزدین بعد میگی سالگرد ازدواج😁😁منظورت سالگرد عقده؟🤔

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧