2789
گلم به نظرت سال دیگه فرهنگیان قبول میشم؟ میشه بگی کلا چی راجبم حس میکنی؟

فرهنگیانو برات حس نکردم عزیزم 

راجب خودتم حس میکنم خیلی حساس و زود رنجی 

و کمی عصبی اما دل مهربونی داری و بخشنده ای 

و سری تحت جو قرار میگیزی و زودم به خودت میای 

اما در خلوت خودت دلت برای قبلنای خودت خیلیی تنگ میشه اما دستت به جایی بند نیست 

و کینه ای هم‌نیستی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره عزیزم دوست داره اما بعضی موقع ها سر دوراهی قرار میگیره بهتم فکر میکنه اما حس کردم کار شلوغی داره ...

پس حس میکنی با کی ازدواج دارم چندسالگی

کاش به ازدواج می‌رسید:)دوسش دارم 

رلم نمی‌زنم باهاش 

یا پیامم نمی‌ده؟

پس فرهنگیان اینا قبول نمیشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه مرسی عزیزم ❤️ کلا درمورد آیندم چی حس میکنین ماه تولدم میتونین بگین

حس کردم مهر ماهی یا بهمن ماهی باشین 

و برای ایندتونم اینده خوبی حس کردم 

انشالله که موفق باشی گلن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

فرهنگیانو برات حس نکردم عزیزم راجب خودتم حس میکنم خیلی حساس و زود رنجی و کمی عصبی اما دل مهربونی دار ...

درسته عزیزم:)💔 

به نظرت چی قبول میشم سال دیگه کنکور دارم💔

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

پس حس میکنی با کی ازدواج دارم چندسالگیکاش به ازدواج می‌رسید:)دوسش دارم رلم نمی‌زنم باهاش یا پیامم نم ...

اگه واقعا اونم دوستون داشته باشه میرسه اما به خیلیی خیلی سختی که ارزشش رو نداره 

دوس داشتنتون حس کردم گاهی اوقات گاهی اوقاتم ازش اونقدام خوشتون نمیاد 

و دیگه چیزی حس نکردم دقیق برای ازدواجتون 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره عزیزم حتما خوبی از خودته گلم برای منم دعا کن شما دل خوبی داری🥲🥹

من اتفاقا نه عزیزم اصلا دعا هام قبول نمیشه و تو شرایط بد روحی هستم دعاهام گیرا نیست،ولی براتون دعا میکنم شاید فقط برای خودم نمیشه بازم ممنونم که جوابمو دادین

اگه واقعا اونم دوستون داشته باشه میرسه اما به خیلیی خیلی سختی که ارزشش رو نداره دوس داشتنتون حس کردم ...

مرسی گلم آره سختی که داره اما بستگی به اون داره بخواد نشد ندارع:)

حس می‌کنی چطور ادمیم؟

حس کردم 

خیلی جدی باید باشی اما جای جاشم شوخ طبعی خودتو داری اما کم 

و خیلی مغرور میزنه چهرت اما دلت اونطور نیست 

و یکمم خودخواهی و یکمم دلسوز 

و چشم ابروی قشنگی داری و این باعث جذابیتت شده 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من اتفاقا نه عزیزم اصلا دعا هام قبول نمیشه و تو شرایط بد روحی هستم دعاهام گیرا نیست،ولی براتون دعا م ...

نه عزیزم توکلت به خدا باشه شاید دعاتون مصلحت نیست براتون یا خدا میخواد حتما بهترشو براتون قرار بده 

منم براتون ایت الکرسی میخونم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻